12.02.2019

PLAY-OFF

N o v á P a k a - play-off 17. 2. 2019 od 17:00

PLAY - OFF 2018/2019

Ještě zbývá sehrát poslední utkání finálové skupiny ve středu 13. února 2019 v Nové Pace od 18:00 s Trutnovem "B", které již nemůže ovlivnit postup do play-off z prvního místa.

První utkání čtvrtfinále play-off bude sehráno v neděli 17. února 2019 od 17:00 v Nové Pace s Novým Městem nad Metují, které obsadilo druhé místo v nižší skupině zaručující postup do play-off.

Náš tým BK Nová Paka se do play-off dostává poprvé po třech letech. A poprvé v historii z prvního místa. Naposledy to bylo v sezóně 2015/2016 pod vedením současných trenérů.

Tým je přebudován a připraven. 

V brance nás bude hájit František Veselý, který se dostal na více než 90% úspěšnost zákroků a je v celé soutěži na druhém místě s nejmenším počtem obdržených 2,56 branek/utkání. Záda mu bude krýt Dominik Dosoudil. Ten je v pravidelném zápasovém zatížení juniorky, která ve finálové skupině ligy juniorů zaujímá skvělé čtvrté místo a atakuje třetí místo týmu Krkonoš (Vrchlabí a Trutnov).  Třetím gólmanem je na trénincích se připravující Jakub Dressler a zálohou zůstává jablonecký Jakub Hrstka a vrchlabský  Zdeněk Horáček.

S obránci se situace vyvíjela v průběhu sezóny trochu složitěji. Pilíři se stali Marek Mlčoch, Tomáš Zeman, Ladislav Pulec, Ondřej Spal, Radek Pour a Michal Svoboda. V záloze je Jakub Moník z Vrchlabí. 

V útoku má tým BK Nová Paka k dipozici nejlepšího hráče soutěže Michala Nevyhoštěného, který se zotavuje ze zranění, které mu přivodil jaroměřský Tomáš Bujňák. Ten tvoří s Františkem Hnikem a Tiborem Hricem bez nadsázky nejlepší útočnou formaci tohoto ročníku. V neděli na první utkání play-off bude Michal Nevyhoštěný již v sestavě. Další výteční útočníci Tomáš Kadeřábek, Jakub Šuvara, David Malík, Filip Moník, Patrik Hidveghy, Radek Krsek,  Jan Kerekanič, Lukáš Kloutvor, René Mach a David Vrba  tvoří silnou sestavu současné Nové Paky. V záloze je vynikající útočník Vrchlabí David Chalupa. 

Určitým zklamáním jsou někteří hráči, kteří zvážili, že nejsou tak vytěžováni a z vlastního rozhodnutí ukončili činnost. 

Trenérské duo tvoří Aleš Půlpán a Luboš Petera. Vedoucím týmu je Jiří Hronek, otec reprezentačního obránce Filipa Hronka vycházející hvězdy Detroit Red Wings.

Skvělou práci odvádí kustodi Pavel Šmika a Martin Horních.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři