27.05.2019

LETNÍ CAMP

N o v á P a k a - 27. 5. 2019

Zveme vaše děti na CAMP HOCKEY WAY NOVÁ PAKA 2019!

Začínáme v pátek 9. srpna odpoledním tréninkem. Máme v programu každý den dvoufázové tréninky (s možnou výjimkou v úterý 13.8 podle fyzického stavu dětí), které budou absolvovat 2 hodiny denně na ledě, trénink na suchu a dovednostní trénink (dribling/střelba).

V pátek 16. srpna máme naplánovanou jednu fázi, po které bude společné opékaní s rodiči a fotbalový zápas dětí proti rodičům s trenéry.

Nabízíme 3 možnosti účasti na campu:

- příměstský tábor (přivezete dítěte ráno – vyzvednete odpoledne);

- camp s ubytováním;

- účast jenom v trénincích.

Ve variaci příměstského táboru bude potřeba doplatit obědy pro děti (cca. 100,- Kč/den).

Camp je vhodný pro chlapce a dívky ročníků 2006 – 2014, hráče i brankáře. 

Gólmany povede Patrik Ašenbrenner, trenér gólmanů v akademii Goalie Academy International R. Višňáka a v gólmanských kempech F. Luňáka.

Hlavním trenérem campu je Bc. Pavel Fedulov – odchovanec akademií CSKA Moskva. Jako hráč prošel všemi úrovněmi hokeje v Rusku. Má zkušenosti z nejvyšší Ruské soutěže v sestavě CSKA pod vedením V. Bykova. Zažil v kariéře takové trenéry jako olympioniky A. Kasatonov, V. Myškin, I. Byakin, V. Prohorov a další..

Má vysokou trenérskou školu v Ruské Státní Univerzitě Tělesné výchovy a sportu. Diplom je uznaný na území České republiky Masarykovou univerzitou v Brně.

V trénincích budeme používat metodiky moskevské akademie Hockey Way Alexandra Biryukova, se kterou spolupracujeme. Soustředíme se hlavně na zlepšení techniky bruslení a vedení kotouče plus herní situace na malém prostoru. Minimálně 30 % času budeme hrát.

Cena campu (tréninková část) je 7.500, - Kč. Místo je potvrzené při úhradě 40% zálohy. Úhradu můžete provést na účet 536005002/5500, vs: rodné číslo, poznámka srpen, jméno, příjmení.

Těšíme se na vás!

Tým Hockey Way CZ

--
S pozdravem

Bc. Pavel Fedulov

+420 777 414 619

info@hockeyway.cz

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři