09.12.2016

Z Třebechovic bez bodů a vážnými zraněními

Zpráva z utkání zde.

V utkání jsme přišli o lídra týmu Tomáše Kadeřábka, patřící mezi tři nejlepší útočníky v regionální lize. V letošní sezóně jej mezi mantinely již neuvidíme. Prognóza doba léčení je odhadována na tři měsíce. Těžko si představit zda bude mít chuť ještě někdy mezi mantinely vstoupit. Tomáš je odchovacem mladoboleslavského hokeje. Je to technický a tvořivý útočník s velikou produktivitou. Na sklonku juniorského věku poprvé nosil část sezóny novopacký dres. V průběhu první sezóny v 1. lize v Mladé Boleslavi odešel do druholigového Nymburka. Odtud odešel po sezóně 2003/2004 do Benátek nad Jizerou, kde působil pět sezón. S Benátkami postoupil z druhé do první ligy. Po jedné sezóně v 1. lize odešel do Jablonce nad Nisou. Tam hrál čtyři sezóny. U nás je potřetí. Nastoupil v průběhu minulé sezóny. Patřil mezi nejlepší hráče novopackého klubu, který úspěšně prošel play-off a skončil na výborném celkovém čtvrtém místě v KLM 2015/2016.

Tomáš v průběhu své sporotovní kariéry dokázal vystudovat vysokou školu ČZU. Po krátké kariéře na ministerstvu zemědělství přešel do rodinné firmy.

Je nám všem velmi líto jeho zranění. Komplikace v rodinném a pracovním životě bude veliká. Přejeme celé rodině a pracovnímu kolektivu, aby vše proběhlo s co nejmenšími komplikacemi a hlavně, aby se zdraví plně navrátilo.

Radek Krsek se pomalu zotavuje. Petr Zvolenský je pod silnými léky tišícimi bolest hrudníku.

V této nelehké situaci podstupuje celý kolektiv rozsáhlá jednání o zacelení těchto ztrát.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři