23.09.2018

Pojď hrát hokej

N o v á P a k a - 11. 9. 2018

BK Nová Paka_23. 9. 2018_Pojď hrát hokej

V neděli 23. září 2018 od 14:30 budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou. Bruslařský klub Nová Paka ve spolupráci s Českým hokejem pořádá na zimním stadionu Nová Paka akci v rámci Týdne hokeje. Kromě zážitku z bruslení si každé dítě navíc domů odnese zajímavý hokejový dárek. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy.
Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 8 let a jejich rodiče. Jedná se o akce, při nichž mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče mají možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro jeho fyzický a osobnostní rozvoj.
Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (postačí lyžařská helma a rukavice). Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na pana Luboše Žiláka, tel. 739203281, s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě. Více informací najdete zde: www.hokejnp.cz případně na www.tydenhokeje.cz.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři