15.12.2017 18:00
Nová Paka
2:4
(1:2, 1:1, 0:1)
Turnov
5.
Nová Paka, 15.12.2017 18:00

BK Nová Paka

Bouška (Škop) - Pour, Ersepka, Spal, Kulhánek, Pulec, Svoboda, Jebavý, Kadeřábek, Richter, Kloutvor, Hric, Mach, Vrba

HC Turnov

Kopecký (Volf) - Jan Zákoutský, Jiří Zákoutský, Petr Zákoutský, Mikule, Hanuš, Maděra, Isach, Duda, Šimůnek, Konejl, Dvořák
Branky a nahrávky: 10:51 Kloutvor (Kadeřábek, Pulec), 28:18 Mach (Svoboda) - 3:06 Maděra (Isach), 4:22 Maděra (J. Zákoutský), 36:07 Hanuš (Šimůnek), 59:53 Maděra . Rozhodčí: Karlík - Luštinec, Purtík . Vyloučení: 4 : 3 a TS(neproměněno) . Využití: 0:0 . V oslabení: . Diváci: 86 . Střely na branku: . Průběh utkání: 0:2, 1:2, 2:2, 2:4 .
Oba týmy s malým množstvím hráčů nastoupili k poslednímu utkání základní části Poháru Českého ráje. Turnov musel vyhrát, aby se stal vítězem a mohl vyzvat 29. prosince soupeře z druhého místa k duelu o celkové první místo. To se stalo Turnov je vyzyvatelem a Nová Paka musí 29. prosince na turnovský led.

Již v páté minutě vedli hosté o dvě branky zásluhou Daniela Maděry. To nakonec určilo výsledek utkání. I když domácí zabojovali a postupně snížili Lukášem Kloutvorem po přihrávce Tomáše Kadeřábka a Ládi Pulce. Vyrovnání přinesl vrchlabský René Mach. Jenže ve 36. minutě si nepočínala dobře třetí juniorská řada domácích před svým brankářem. Na poněkolikáté dokázali hosté překonat snaživého Martina Boušku a tím rozhodli o výsledku. Domácí se třetí třetinu snažili. Redukovali sestavu, ale nakonce ve hře bez brankáře inkasovali a museli se smířit s prohrou po dlouhé vítězné šňůře.

Ohlasy po utkání

Petr Zvolenský (Nová Paka): Chybělo nám mnoho hráčů základní sestavy. Zapojili jsme více hráčů z juniorky resp. staršího dorostu. Nezklamali. Obě naše branky vsítili mladíci. Bylo znát, že jsou útoky nesehrané. Hra byla z naší strany neurovnaná.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři