19.10.2016 18:00
Nová Paka
4:5
(1:2, 2:1, 1:2)
Hronov
6.
Nová Paka, 19.10.2016 18:00

BK Nová Paka

Škop (Abrahám) - Spal, Štěpán - Pour, Kulhánek - Jebavý, V. Plecháč - Vondrlík, J. Kadeřábek, T. Kadeřábek - Zvolenský, Šuvara, Ukhin - Hloušek, Nádvroník, Hric - Richter, Havelka, P. Plecháč

HC Wikov Hronov

Kubeček (Ponke) - Petr, Fišer, Glos, Podzimek, Knížek, Dudadík, Jurča, Vítek, Mlateček, Exner, Franců, Dostál, Šejnoha
Branky a nahrávky: 1:32 Hloušek (Nádvorník, Hric), 25:47 Ukhin (T. Kadeřábek, Spal), 27:22 Hric (Nádvorník), 41:58 Hric (Nádvorník, Spal) - 17:11 Knížek (Jurča), 19:28 Knížek (Franců), 30:04 Knížek, 43:32 Fišer (Šejnoha, Petr), 59:28 Dostál (Glos) . Rozhodčí: Veinfurter - Dudadík, Kubišta . Vyloučení: 3:2 . Využití: 0:1 . V oslabení: . Diváci: 107 . Střely na branku: 41 : 29 (13:10, 14:7, 14:12) . Průběh utkání: 1:0, 1:2, 3:2, 3:3, 4:3, 4:5 .
Do utkání nastoupili domácí poprvé v sezóně na čtyři útoky. První pobyt nově utvořené třetí formace přinesl domácím vedoucí branku. Pohodová první třetina se postupně vytrácela v marnost, kterou završily dvě branky hostí v závěru třetiny. Obrat v utkání donutil domácí stáhnout hru na tři formace. Proti třinácti hostujícím hráčům se zdálo, že v průběhu hry musí přijít pokles jejich výkonnosti. Ve druhé třetině to tak bylo. Nejprve srovnal stav Jaroslav Ukhin střelou z kruhů. Do vedení dostal domácí hbitý Tibor Hric, kterého fans nadšeně vyvolávali. Jenže nedůsledným bráněním levého domácího křídla prošel útočící hráč lacino do útočného pásma. Překvapivý protiútok přinesl Hronovu vyrovnání. Do třetí třetiny byli domácí odhodláni zvrátit vedení na svoji stranu. To k radosti všech příznivců brzo zařídil Tibor Hric. Jenže o dvě minuty později, ve čtyřicátéčtvrté minutě, hosté vyrovnali. Závěr utkání přinesl zvyšující snahu domácích o vítězství, ale osudová přihrávka domácího obránce za vlastní branku přinesla šanci v poslední minutě Hronovu. Glos, který špatnou rozehrávku zachytil, přihrál před branku Dostálovi, který přinesl proměněním šance svému týmu vítězství. Domácí se ještě posledních pár vteřin utkání snažili o vyrovnání, ale krátká hra bez brankáře jim štěstí nepřinesla. Na domácí tak spadla nečekaná krize, která v rozjeté sezóně, kdy utkání na sebe navazují v rychlém sledu, nebude jednoduché překlenout. Do utkání nenastoupil kapitán a opora první řady Honza Vondrlík pro nedoléčené zranění. V průběhu utkání musel pro bolesti odstoupit bojovník Jakub Šuvara. I to bylo na hře týmu podstatné. Zmiňované změny po derby utkání, očekávané zlepšení nepřinesly.
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři