11.12.2016 17:00
Nová Paka
5:6
(1:1, 1:4, 3:1)
Hronov
20.
Nová Paka, 11.12.2016 17:00

BK Nová Paka

Škop, 40´Táborský - Spal, Kulhánek, Pour, Jebavý, Chleborád, Vondrlík, Hloušek, Hric, Krsek, Štěpán, Tatar, Kloutvor

HC Wikov Hronov

Mahdal (Karban) - Petr, Fišer, Glos, Podzimek, Dudadík, Mašek, Mlateček, Exner, Perutek, Meier, Franců, Stelzig, Dostál
Branky a nahrávky: 3:37 Hloušek (Hric), 27:35 Tatar (Vondrlík), 50:02 Krsek (Spal), 51:52 Krsek, 53:32 Krsek (Kulhánek) - 7:09 Mlateček (Dudadík), 27:57 Mašek (Perutek), 35:42 Fišer, 36:42 Glos (Podzimek), 38:19 Glos (Franců), 46:19 Petr . Rozhodčí: Machač - Kubišta, Macek . Vyloučení: 6+OK (Hric) : 6 . Využití: 2:3 . V oslabení: . Diváci: 155 . Střely na branku: . Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 2:6, 5:6 .
Před utkáním měli domácí mnoho starostí se zajištěním dostatečného počtu hráčů. Spíše se jednalo o to zda bude k utkání k dispozici alespoň minimální počet hráčů a zda bude moci být odehráno. Hráčům, kteří k utkání nastoupili patří poděkování. S nemocí ulehl Tomáš Nádvorník. Mezi zraněnými zůstal Petr Zvolenský. K utkání se pro pracovní povinnosti málem nedostavil Tibor Hric a bouračka na silnici opozdila další hráče. Přes tyto komplikace odehráli domácí v první třetině výborný duel. Škoda neproměněných šancí a obdržené branky, která padla po faulu na domácího gólmana v brankovišti. Ve druhé třetině se dostali domácí znovu do vedení, ale lacinou brankou hosté velmi brzo vyrovnali. Osudným se jim stalo vyloučení domácího kapitána a nejlepšího obránce v třicátépáté minutě. Hosté obě nabídky využili a do konce druhé třetiny přidali ještě jednu pojistku. Domácí gólman pro nevolnost opustil branku. Do třetí třetiny nastoupil Štěpán Táborský. Pak byl vyloučen na dvě minuty Tibor Hric, ale neunesl verdikt a emočním projevem si vykoledoval dva osobní tresty. Tuto výhodu hosté využili k definitivnímu KO domácích. Když už i někteří diváci odešli, nastaly minuty zázraku. Během tří minut třikrát skóroval Radek Krsek a bylo to o pouhou branku. Ale domácím štěstí nebylo více přáno. Kotouč z hole nešťastného Ondřeje Spala šel přes ochranné sklo. Dvouminutový trest domácí zastavil a utnul tažení za změnou skóre. Branku v oslabení neobdrželi, ale čas se neúprosně blížil ke konci hrací doby. Ještě power-play, ale i to nevyšlo a tak zas s prázdnou.....

Ohlasy po utkání

Petr Zvolenský: První třetinu jsme byli aktivní a lepší, hra měla spád a kombinaci. Ve druhé řešili hráči většinu akcí samostatně a to vedlo k poklesu výkonu. Na konci třetiny jsme střídali brankáře pro jeho nevolnost. V poslední třetině jsme se zlepšili. Zastavil nás trest do konce Tibora Hrice. Byl plný emocí a neudržel se. Závěr byl zázračný, ale na zisk znovu nestačil.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři