30.01.2019 18:00
Hronov
3:7
(2:2, 0:1, 1:4)
Nová Paka
6.
Hronov, 30.01.2019 18:00

HC Wikov Hronov

Mahdal (Ševců) - Mlateček, Podzimek, Voňka, Štelzig, Ježík, Rudy, Dostál, Mašek, Perutek, Petr, Havelec, Hylena, Exner, Dudadík. Trenér: Biegl

BK Nová Paka

Veselý (Doskočil) - Zeman, Mlčoch, Spal, Pour - Nevyhoštěný, Hnik, Hric - Šuvara, Kadeřábek, Malík - F.Moník, Kloutvor. Trenér: Aleš Půlpán
Branky a nahrávky: 16. Hylena, 20. Dudadík (Perutek, Mlateček), 43. Rudy (Hylena) - 13. Šuvara (Spal), 18. Hric (Malík, Zeman), 39. Mlčoch (Zeman), 47. Spal (Nevyhoštěný), 47. Šuvara (Hnik, Mlčoch), 54. Mlčoch (Hnik, Hric), 57. Hric (Nevyhoštěný, Hnik) . Rozhodčí: Jan Petr - Petr Ivančic, Jakub Všetečka . Vyloučení: 12:12 . Využití: 0:1 . V oslabení: 0:1 . Diváci: 154 . Střely na branku: 20:35 . Vhazování: 22:31 . Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 2:2, 2:3, 3:3, 3:7 .
Utkání v Hronově předcházela žádost večer před zápasem utkání odložit z důvodu malého počtu hráčů. Do utkání nastoupili oba soupeři o některé opory.

Hosté vedli brankou Jakuba Šuvary ve třinácté minutě, když si najel po přihrávce Marka Mlčocha po levé straně. Dostal se za zády obránce a překonal výborného Mahdala. Hosté měli hru pod kontrolou, ale domácí v utkání dlouho těžili z minima maximum. Vyrovnali lacinou brankou Hyleny v šestnácté minutě. Hostující tým dostal do vedení Tibor Hric, ale domácí půl minuty před odchodem do šaten vyrovnali Dudadíkem po krásné kombinační souhře. Ve druhé třetině se mnoho podstatného neudálo. Hosté měli mírnou převahu, ale vynikající domácí Mahdal držel v klidu své spoluhráče v nerozhodném skóre. V závěru této části vystřelil od modré Marek Mlčoch a dostal tým Nové Paky znovu do vedení.

Poslední třetina přinesla radost novopackému celku. I když nejprve domácí šťastně vyrovnali Samuelem Rudym. Ve čtyřicáté sedmé minutě získali hosté dvoubrankový náskok. Nejprve od modré vstřelil branku Ondřej Spal a zakrátko navýšil vedení Jakub Šuvara. Hosté získali znatelnou převahu. Na ledě Hronova už vládli. Skóre posunul krásnou individuální akcí Marek Mlčoch a brankovou tečku zaznamenal Tibor Hric. Mnoho šancí bylo nevyužito. Zejména po dlouhé době se střelecky neprosadil Michal Nevyhoštěný.

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán: Zápas jsme měli pod kontrolou. Už v druhé třetině jsme hráli výborně, ale padalo nám to tam až později. Tým hraje s pokorou. Novou sadu dresů jsme pokřtili výtečně. Uvidíme se v ní v domácím prostředí v příštím utkání. Protože tým soupeře má tmavou barvu modrou s bílými kombinacemi a to nám neustále dělalo problémy. Museli jsme se často převlékat na poslední chvíle do starých. Soupeři naši absenci druhé sady zneužívali. To se již nestane. Tým bude mít potřebný klid před zahájením každého utkání.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři