05.10.2019 17:00
Nová Paka
1:2
(1:1, 0:1, 0:0)
Most
8.
Nová Paka, 05.10.2019 17:00

BK Nová Paka

Vacek (Mahdal) – Müller, Malík, Mlčoch, Abraham (C), Bezděk, Steinocher, Suvorov – Kloutvor, Hric, Smékal, Planý, Půlpán T., Ukhin, Hidveghy, Hašek, Hnik, Škvrně, Půlpán A. (A), Nevyhoštěný (A), Foerster

Mostečtí Lvi

Hosnedl (Kovařík) – Havlík, Havlůj (C), Urbánek, Přibyl, Kuncl, Polák – Nedrda (A), Bakrlík, Mála, Kýhos, Mical, Řehoř, Čejka, Böhm, Smolka
Branky a nahrávky: 17. Hnik (Nevyhoštěný, Bezděk) – 1. Kýhos (Nedrda), 25. Kýhos (Urbánek, Havlůj) . Rozhodčí: Velčovský Jiří – Ovsík Kryštof, Dědek Jakub . Vyloučení: 5:6, navíc Půlpán Aleš (NPA) 5+OK a Miroslav Kuncl (MST) 5+OK . Využití: 1:0 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 403 . Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1 .

Mostečtí lvi se před sobotním utkáním nacházeli s 12 body na třetím místě, zatímco Nová Paka na místě pátém s body osmi.

Do utkání se vrhl Most po hlavě, po chybě domácích se dostal ke střele hostující útočník, Denis Vacek vyrazil. Puk se následně dostal po zmatku v novopackém obranném pásmu ke Kýhosovi, který zakončil backhandem do prázdné branky už ve dvanácté vteřině. Od poloviny prvního dějství byla Nová Paka tím týmem, který udával tempo hry. V sedmnácté minutě byl mostecký Řehoř vyloučen za podrážení, domácí jeho prohřešek potrestali už za dvacet vteřin, kdy od modré přihrál puk Lukáš Bezděk křížem na Michala Nevyhoštěného, ten pohotově našel volného Františka Hnika, který krásnou střelou do levého horního rohu vyrovnal skóre. Do kabin se šlo tak za nerozhodného stavu.

Celou druhou třetinu byli novopačtí hokejisté aktivnějším týmem dychtícím po zisku třech bodů. Bohužel pro ně se jim už do konce této periody svatyni hostů nepodařilo trefit, zatímco Mosteckým lvům po zásluze Bakrlíka ano.

Třetí dějství se po herní stránce vyrovnalo, ale ani jednomu týmu se skóre navýšit nepodařilo. V poslední minutě ještě trenéři domácího celku odvolali brankáře za účelem dovést utkání do prodloužení. Tato taktika nevyšla a Mostečtí lvi si odvezli plný počet bodů za výhru 1:2.

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán - Po hezkém a dobře odmakaném utkání jsme prohráli. Bohužel nemáme klid v koncovce a nedaří se nám proměňovat gólové šance.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři