09.11.2019 17:30
Most
5:3
(1:1, 2:0, 2:2)
Nová Paka
17.
Most, 09.11.2019 17:30

Mostečtí Lvi

Hosnedl (Kovařík) – Havlůj (C), Urbánek, Přibyl, Fučík, Žítek, Polák – Böhm, Mical, Smolka – Kýhos (A), Řehoř, Mála – Beran, Drašar, Dohnal

BK Nová Paka

Mahdal (Vacek) – Malík, Mlčoch, Bezděk, Müller, Pohl, Suvorov, Houška – Hašek, Hric (A), Hnik (C) – Půlpán, Kloutvor, Foerster – Ukhin, Škvrně, Hidveghy
Branky a nahrávky: 12. Smolka (Mical, Kýhos), 21. Smolka (Mical), 29. Mála (Drašar, Řehoř), 54. Kýhos (Mical, Smolka), 59. Kýhos (Fučík, Drašar) – 15. Hidveghy (Malík, Hnik), 50. Kloutvor (Hašek, Suvorov), 52. Ukhin (Hric, Půlpán) . Rozhodčí: Místecký – Kurtin, Beneš . Vyloučení: 4:5 . Využití: 1:1 . V oslabení: 0:0 . Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1, 3:3, 5:3 .

K další daleké cestě vyjeli v sobotu novopačtí hokejisté až do severozápadních Čech.

První třetina skončila nerozhodně. Do půlky dějství se držel bezbrankový stav, první změna přišla ve dvanácté minutě po ukázkových přihrávkách domácích, kdy zakončil Smolka. Hosté na srovnání nemuseli dlouho čekat, a po třech minutách protlačil kotouč domácímu gólmanovi mezi betony Patrik Hidveghy po asistencích od Františka Hnika a Davida Malíka.

Druhá třetina začala pro novopacké hokejisty velice špatně, hned v úvodní minutě se, z napohled bezvýchodné situace, prosadil v zápase již podruhé mostecký Smolka, a hosté tak rázem odskočili na rozdíl jedné branky. Krátce před polovinou sobotního utkání využil domácí Mála přesilovou hru, a časomíra tak ukazovala nepříznivý stav 3:1.

Do poslední dvacetiminutovky nastoupili hosté velice aktivně a v jednu chvíli se k domácímu brankáři sjeli snad všichni Novopačáci s cílem dopravit puk do brány. Nad mosteckými v tu chvíli stáli všichni svatí, protože kotouč za bránu k jejich štěstí nedoputoval. V padesáté minutě se konečně trefil junior Lukáš Kloutvor po hezké akci a přihrávce Jakuba Haška a Alexandera Suvorova. O dvě minuty později bylo vyrovnáno! Tibor Hric a Tomáš Půlpán nahráli Yaroslavu Ukhinovi a ten parádně zakončil. Dvě nebezpečné akce musel likvidovat Michal Mahdal. Napotřetí už byl překonán Kýhosem a Mostečtí Lvi si vzali vedení zpět. Zmíněný střelec čtvrté branky vedení zpečetil v poslední minutě utkání střelou do prázdné klece.

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán - Na ledě druhého celku tabulky jsme sehráli velice kvalitní a vyrovnané utkání. Podařilo se nám z nepříznivého stavu vyrovnat na 3:3, ale po jedné individuální chybě nám soupeř opět odskočil o jeden gól a v power-play se nám vyrovnat nepodařilo.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři