24.11.2019 17:30
HC Řisuty
3:4 pr.
(1:2, 1:1, 1:0 - 0:1)
Nová Paka
20.
Slaný, 24.11.2019 17:30

HC Řisuty

Jiroušek (Smetana) – Novák F., Potěchin (C), Zderadička, Kolářík (A), Rudovský, Zavřel, Dostál – Fortelka (A), Řepka, Náprstek – Keszi, Vyskočil, Formánek – Danov, Patyk, Paršakov – Okegawa, Holub

BK Nová Paka

Vacek (Mahdal) – Malík, Mlčoch, Bezděk, Müller, Pohl, Suvorov, Abraham (C) – Foerster, Ukhin, Hnik (A), Půlpán T., Půlpán A. (A), Hric, Kloutvor, Skvrně, Hidveghy
Branky a nahrávky: 16. Vyskočil (Keszi, Kolářík), 32. Holub (Fortelka, Potěchin), 55. Holub (Potěchin, Patyk) – 6. Půlpán A. (Hidveghy, Mlčoch), 17. Hric (Škvrně, Foerster), 28. Půlpán T. (Malík, Suvorov.), 62. Hnik (Malík) . Rozhodčí: Šperl – Šimánek, Teršíp . Vyloučení: 4:8 . Využití: 2:0 . V oslabení: 0:0 . Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:3, 3:3, 3:4 .

Netradičně v neděli vyjeli novopačtí bruslaři k venkovnímu zápasu do Slaného, kde své domácí zápasy sehrává HC Řisuty.

První střelou v zápase byl vyzkoušen Denis Vacek, ten si s ní bez jakýchkoliv problémů poradil. Zanedlouho prověřili domácího gólmana naopak novopačtí hokejisté. V šesté minutě se podařilo změnit skóre ve prospěch hostů. Po dlouhé přihrávce od Marka Mlčocha se dostal do přečíslení Aleš Půlpán s Patrikem Hidveghym a prvně jmenovaný přesně zakončil. Ke konci první třetiny Řisuty srovnaly na 1:1. Pouhých 22 vteřin trvalo, aby se Nová Paka dostala do vedení znovu. Tibor Hric vystřelil z levého kruhu a následně dorazil puk za domácího brankáře.

Ze začátku druhého dějství měli výrazně navrch hokejisté Nové Paky, kdy domácí brankář musel několikrát zasahovat. V osmé minutě zvýšili hosté na rozdíl dvou branek zásluhou Tomáše Půlpána, který prostřelil Jirouška mezi betony po asistenci Davida Malíka a Alexandera Suvorova. V polovině utkání založili domácí rychlý protiútok, který skončil přesnou střelou Holuba pod břevno.

V poslední třetině byli více aktivnější domácí. To zúročili pět minut před koncem utkání z hole Holuba a vyrovnali 3:3.

Zápas tak musel pokračovat do prodloužení, ve kterém byla Nová Paka výrazně lepším týmem, a to definitivně potvrdil František Hnik, který po přihrávce Davida Malíka zakončil do prázdné svatyně.

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán - Výborně nám zahrály všechny tři lajny a zároveň zachytal Denis Vacek. Bohužel naším častým vylučováním soupeř srovnal hru a chvíli před koncem vyrovnal na 3:3. Před koncem jsme měli šanci na tři body, bohužel se nám to nepovedlo, ale v prodloužení jsme byli jasně lepším týmem.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři