21.12.2019 18:00
Jablonec nad Nisou
4:3
(1:1, 0:2, 3:0)
Nová Paka
27.
21.12.2019, 21.12.2019 18:00

HC Jablonec nad Nisou

Jelínek (Mašek) – Pavlů (C), Pulec, Pilař, Čechura, Tržický, Krejsa, Pilek – Král, Maďar (A), Kačírek, Plíhal, Gecko, Jursa, Miškovský, Nezbeda, Bouřil, Homolka (A), Kotyza

BK Nová Paka

Mahdal (Vacek) – Abraham (C), Mlčoch, Pohl, Müller, Steinocher, Bezděk, Suvorov – Uchin, Foerster, Malík, A. Půlpán (A), Hnik (A), Kloutvor, T. Půlpán, Hric, Hidveghy, Dvořák
Branky a nahrávky:2. Nezbeda (Gecko), 41. Miškovský (Maďar), 52. Nezbeda (Kotyza, Gecko), 52. Jursa (Krejsa, Kačírek) – 1. Půlpán (Hidveghy), 23. Foerster (Bezděk, Hric), 31. Hric (Müller, Foerster) . Rozhodčí: Battěk – Marek, Tasch . Vyloučení: 8:7 . Využití: 0:0 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 231 . Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:3, 4:3 .

Tři dny před Vánoci byl na programu zápas s vlky z Jablonce nad Nisou. Dobře rozehraný duel nedokázala Nová Paka dovést do vítězného konce a body tak zůstaly na severu Čech.

Do zápasu vstoupila Nová Paka znamenitě, hned v první minutě se prosadil Aleš Půlpán po dlouhé přihrávce od Patrika Hidveghyho. Vedení ale netrvalo dlouho, po chybě v obranném pásmu téměř okamžitě odpověděl Nezbeda a vyrovnal skóre. Novopačtí hokejisté udávali tempo hry a Jablonec téměř k ničemu nepouštěli.

Druhá třetina byla opět v režii hostujícího celku. Po přihrávce Tibora Hrice a Lukáše Bezděka se perfektně trefil do víka Petr Foerster a poslal svůj tým do vedení. V polovině zápasu se utrhl Tibor Hric, který se bezchybně trefil za Jelínkova záda. Asistence Tomáš Müller a Petr Foerster. Nová Paka mohla zvýšit vedení ještě několikrát, ale do brány se jí kotouč dopravit nepodařilo.

A to naneštěstí ani ve třetí třetině. Nejdříve se ihned po první buly trefil Miškovský a deset minut před koncem vyrovnal Nezbeda po zmatku před hostujícím brankářem. Dvacet vteřin stačilo na to, aby se Jablonec nad Nisou dostal do vedení gólem Jursy. Domácí si již vedení pohlídali a s ním i tři body.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři