08.02.2020 18:00
HC Řisuty
5:4
(2:1, 0:0, 3:3)
Nová Paka
38.
Slaný, 08.02.2020 18:00

HC Řisuty

Jiroušek (Smetana) – Řepka, Potěchin (C), Zderadička, Kolářík (A), Zavřel, Novák F., Novák A. – Petráš, Patyk, Fortelka (A) – Keszi, Vyskočil, Formánek – Paršakov, Danov, Okegawa

BK Nová Paka

Vacek (Mahdal) – Abraham (C), Bezděk, Mlčoch, Müller, Holý, Suvorov – Půlpán A. (A), Kerekanič, Hric (A), Hnik, Malík, Janča, Kloutvor, Půlpán T., Foerster
Branky a nahrávky: 6. Patyk (Petráš, Fortelka), 17. Fortelka (F., Potěchin), 51. Kolářík (Keszi, Formánek), 60. Formánek (Patyk, Kolářík), 60. Danov (Vyskočil) – 1. Mlčoch (Abraham, Půlpán A.), 44. Petrák (Havrda, Půlpán T.), 45. Hnik (Malík, Půlpán T.), 56. Müller (Hnik, Půlpán T.) . Rozhodčí: Malota – Juránek, Baxa . Vyloučení: 7:10, navíc NPA A. Půlpán OT . Využití: 1:0 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 54 . Průběh utkání: 0:1, 1:1, 2:1, 2:3, 3:3, 3:4, 4:4, 5:4 .

Do utkání vstoupila Nová Paka na výbornou, už v první minutě otevřela skóre z hole Marka Mlčocha, který přesnou střelou zakončil do levé šibenice po přihrávkách Lukáše Abrahama a Aleše Půlpána. Na 1:1 se trefil řisutský Patyka. Ten stál před prázdnou brankou a doklepl kotouč do brány. Do konce první třetiny ještě Řisuty strhly vedení na svou stranu, kdy v přesilové hře zakončil Fortelka.

Druhá třetina změnu stavu nepřinesla, ačkoliv k vidění byly šance na obou stranách. Až začátek posledního dějství byl pro Novou Paku štědrý. Ve čtvrté minutě srovnal Martin Petrák po střele Maxima Havrdy. O devět vteřin později odskočili hosté zásluhou Františka Hnika, který vymetl šibenici. Asistence David Malík a Tomáš Půlpán. Po polovině třetiny novopačtí hokejisté polevili v útočném snažení a domácí Kolařík srovnal na 3:3. Nová Paka se následně dostala do vedení znovu. Tomáš Müller prostřelil domácího gólmana po asistencích od Františka Hnika a Tomáše Půlpána. Následovala černá minuta pro Novou Paku. V čase 59:37 Řisuty proměnily power-play a stav vyrovnaly. O neskutečných šest vteřin později si domácí vystřelili výhru po tom, co se Danov trefil mezi betony a tři body tak Řisuty uhájily.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři