12.02.2017 17:00
Nové Město nad Metují
4:3 pr.
(2:1, 0:1, 1:1, 1:0)
Nová Paka
3. kolo
Nové Město nad Metují, 12.02.2017 17:00

BK Nová Paka

Branky a nahrávky: 7:20 Rojšl, 9:41 Bureš (Pojkar, Lochman), 51:38 Popler (Praus, Škoda) 62:39 Bureš - 2:51 Štěpán (J. Kadeřábek, T. Kadeřábek), 37:30 Nádvorník, 50:52 T. Kadeřábek (Spal) . Rozhodčí: Veinfurter - Martínek, Brandejs . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: . Střely na branku: . Průběh utkání: .
BARÁŽ o KLM 2017/2018 - Prohra v prodloužení v Novém Městě komplikuje cestu za zachováním účasti v KLM pro příští ročník. V utkání chyběli dva hráči základní sestavy. Jakub Šuvara pro trest za "hlavičku" Kollmanovi v minulém utkání a Radek Krsek z důvodu zranění ramene ve stejném utkání. Může se tak velice jednoduše opakovat situace z prosince, který nepřinesl ani jeden bod. To se může stát i v následujících utkáních baráže. Bohužel bylo v utkání mnoho zbytečných chyb a hlavně přestupků v úplně zbytečných situacích, které nic neřešily. Neustálá neukázněnost sráží výsledky týmu a kazí práci celému managementu. Pro sezónu, na kterou se každý těšil, bylo pro úspěch uděláno maximum. Během příštích tří neděl může být všechno definitivně pryč. Je otázkou zda je lepší být realistickými pesimisty nebo naivními optimisty.... Fanoušku vyber si!

Ohlasy po utkání

Petr Zvolenský, trenér Nové Paky: Možná podcenění pro minulý výsledek domácích a v některých situacích vytváření nepochopitelných chyb a zbytečné fauly přinesly neúspěch. V prodloužení jsme měli velkou šanci, ale hráč volil přihrávku místo zakončení a potom následovalo: NEDÁŠ, DOSTANEŠ!

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři