12.02.2020 18:00
Nová Paka
2:3
(0:2, 1:1, 1:0)
Děčín
39.
Nová Paka, 12.02.2020 18:00

BK Nová Paka

Vacek (Mahdal) – Müller, Mlčoch, Abraham (C), Bezděk, Suvorov – Půlpán Aleš (A), Kloutvor, Petrák, Havrda, Kerekanič, Hotěk, Hric (A), Půlpán Tomáš, Foerster, Hnik, Vrba

HC Děčín

Lavinger (Brňák) – Černohorský, Zdvořáček, Kaltenböck, Gottfried, Balcar, Tůma – Ineman, Havlíček, Faigl, Volráb, Sýkora, Oliverius, Zajan, Fojt, Kuchynka, Smola
Branky a nahrávky: 29. Půlpán (Bezděk, Müller), 50. Bezděk (Hnik, Abraham) – 16. Zajan (Gottfried, Volráb), 20. Fojt, 35. Sýkora (Volráb) . Rozhodčí: Kamil Zavřel – Jan Gabriel, Jakub Zmeškal . Vyloučení: 2:4 . Využití: 0:0 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 441 . Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:3, 2:3 .

Nová Paka minulé utkání nedokázala dovést do vítězného konce. V 56. minutě dostal hosty do vedení 3:4 Tomáš Müller. Domácí ale v čase 59:37 dokázali vyrovnat zásluhou Romana Formánka a o 6 vteřin později Dominik Danov vystřelil domácím výhru 5:4. Děčín odehrál poslední zápas na domácím ledě proti Dvoru Králové. Domácím se nepodařilo skórovat ani jednou, a tak 3 body putovaly do Dvora Králové.

Zápas začal s šancemi na obou stranách, avšak novopačtí hokejisté si jich vypracovávali přece jenom více. Na šance se ale bohužel nehraje a v šestnácté minutě otevřel skóre děčínský Zajan přesnou střelou do pravého horního rohu. O tři minuty později jeden z domácích hráčů nešťastně odrazil kotouč za Vackova záda. Gól byl připsán Fojtovi.

V polovině utkání Nová Paka snížila na rozdíl jednoho gólu. Lukáš Bezděk a Tomáš Müller připravili puk Tomášovi Půlpánovi a ten přesně zamířil do brány. Do konce druhé třetiny zvýšil náskok Sýkora ihned po vyhraném buly.

V závěrečném dějství kosmeticky upravil skóre Lukáš Bezděk, který prokličkoval až před Lavingera a forhendovým blafákem zakončil nad brankářovu lapačku. Asistence: František Hnik a Lukáš Abraham.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři