07.07.2020

IN-LINE HOKEJ

N o v á P a k a - 7. 7. 2020

In-line hokejisté Nové Paky zakončili sezonu 2020. Ta byla velmi ovlivněna současnou situací ve světě a dlouho to vypadalo, že se vůbec neuskuteční. Nakonec se soutěže rozjely, ale zasáhla do nich jen asi polovina týmů a soutěže se, vzhledem ke zkrácené době, hrály jen jednokolově.

IHC Nová Paka se do soutěže nepřihlásil, ale rozhodně nezahálel. Na základě možné budoucí regionální soutěže vytvořil systém přátelských utkání se soupeři z blízkého okolí a odehrál celkem 6 duelů. A poměrně úspěšně.

IHC odehrál po dvou utkáních s týmy z Vrchlabí, Nového Bydžova a týmem IHC Bradlec, sídlícím v Mladé Boleslavi. Celkově zakončil s bilancí 3 – 1 – 2. V „soutěži“ byl ještě tým IHC Lomnice nad Popelkou, s ním však žádný duel nesehrál. Za tým IHC Vrchlabí nastoupili i hráči z kádru BK Nová Paka, ať už bývalí či současní. Na ploše se objevili Jan Kerekanič, Michal Chleborád, David Smékal, Martin Abrahám nebo René Mach.

Přestože se IHC Nová Paka oficiálních soutěží v roce 2020 nezúčastnil, byla jeho stopa i zde poměrně viditelná. Navázali jsme totiž spolupráci s týmem IHLC Písek, který se ve II. divizi Sk. A (2. nejvyšší soutěž) umístil na 2. místě, a v Poháru ČAILH na 5. místě. Zde zanechali stopu Dominik Brož, Tibor Hric, Michal Svoboda a Filip Krsek, kteří pomohli týmu Písku celkem i 6 góly a 7 asistencemi.

IHC Nová Paka děkuje své zastřešující organizaci BK Nová Paka za poskytnuté zázemí, díky kterému jsem schopni in-line hokej provozovat i v našem městě.

A kdo že se pohyboval v tmavě-modrém dresu? Gólmani Jakub Dressler a Lukáš Kokavec, hráči v poli Radek Pour, Dominik Brož, Tibor Hric, Michal Svoboda, Miroslav Horyna, Filip Krsek, František Augustin, Štěpán Boček, Štěpán Dressler, Erik Dvořák, Jan Hurei, David Vrba, Zdeněk Václavec, Lukáš Kotula, Matěj Strnádek a Ondřej Žalud.

Už nyní se těšíme na další sezonu v dresu Nové Paky a doufáme v lepší průběh, než v letošní ovlivněné sezóně.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři