24.09.2021

TÝDEN HOKEJE

N o v á P a k a - 24. 9. 2021

V pátek 24. září 2021 od 15:00 hodin proběhla náborová akce HC Nová Paka ve spolupráci s ČSLH s cílem získat co nejvíce adeptů pro lední hokej.

Trenéři a vedoucí hokejového klubu osobně zvali na možnost vyzkoušet si, jaké to je být malým hokejistou. Do základních a mateřských škol v celé oblasti Novopacka a Podkrkonoší rozvezli velké množství plakátů „Pojď hrát hokej“ s termínem konání akce na zimním stadionu v Nové Pace.

Kompletní kádr trenérů, vedoucích a hráčů přípravek čekal na zimním stadionu v časovém předstihu. Do Nové Paky zavítal štáb ČSLH, který celou akci nahrál na video a pořidíl krásné video sestřihy, které byli zveřejněny na hokej.cz a na facebookovém profilu novopackého hokejového klubu.

Pro každého nově registrovaného hráče, či hráčku byl připravený dres, flaška a klíčenka s logy akce „Pojď hrát hokej“. Na ledové ploše se ujali dětí trenéři mládeže v čele se šéftrenérm klubu Alešem Půlpánem a regionálním trenérem Jiřím Šejbou mladším. V šesti stanovištích probíhali zábavné hra na ledě, základy bruslení, vstávání z ledové plochy, sbírání balónků, střelba na branku, přihrávky a samotná hra ledního hokeje. Pomocí novým hráčům a hráčkám byli i hráči přípravky.

Spontánní reakce dětí sdělovali radostné prožitky z prvních krůčků na ledové ploše.

Celá akce byla podpořena půjčováním výstroje a bruslí pro všechny přítomné adepty. Ledovou plochu brázdil hokejový maskot "PUK", který děti velmi těšil povedenými kousky.

Byla provedena fotodokumentace celé akce, která je přístupná na www.pojdhrathokej.cz.

Na závěr byla proveden skupinová fotografie a závěrečný meeting uspořádaný klubem pro rodiče a děti seznámil podrobně s činností klubu. 

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři