28.11.2022

TÝDEN HOKEJE

N o v á P a k a - 25.11.2022

Akci Týden hokeje v Nové pace zahájil pan Aleš Půlpán, šéftrenér Hokejového klubu HC Nová Paka, z.s., trenér nejmenších hokejistů a zároveň hlavní trenér mládeže (trenér do malých klubů Českého hokeje), který přítomné seznámil s chodem klubu. Ke slovu se také dostala administrátorka přihlášek náboru paní Hedvika Prejsová. Pro děti byly připraveny šatny s vystavenou výstrojí a šatna na převléknutí.

Pro děti byla připravena rozcvička a krátké protažení. Po vzájemné rozpravě přišla na řadu akce na ledě, kde se děti poprvé seznamovaly s ledem za asistence trenérů klubu.

Tato akce se konala na zimním stadionu Nová Paka. Celkem dorazilo 9 nových zájemců o lední hokej. Pevně věříme, že se s mnohými uvidíme i při školičkách bruslení a do budoucna budou hrát za náš klub. Ohlasy byly pouze kladné a jsme rádi, že můžeme malým sportovcům nabídnout tento nádherný sport. Touto cestou bychom chtěli poděkovat jak Českému hokeji, tak všem rodičům a trenérům za jejich pomoc při organizaci této akce a v neposlední řadě také malým sportovcům, bez kterých by to nemělo smysl.

Kompletní fotogalerii z Týdne hokeje v HC Nová Paka najdete zde.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři