24.09.2024

Pojď hrát hokej 23. září 2024

N o v á P a k a - 24. 9. 2024

Dne 23. září 2024 byl na zimním stadionu v Nové Pace pořádán za spoluúčasti ČSLH náborový den v rámci akce „Pojď hrát hokej".

Do akce se zapojili všichni trenéři mládežnických kategorií pod vedením trenéra Richarda Čiháka a Stanislava Věchta. Celkem přišlo 23 nových tváří a z toho 5 dívek. Věkové rozmezí narození účastníků bylo 2014-2020.

Všechny děti si mohly pod dohledem trenérů a rodičů vyzkoušet hokejovou výstroj a byly seznámeny se všemi jejími součástmi a obeznámeny s bezpečnostními prvky – nákrčníky, správné upnutí helmy a košíku,... Děti si vyzkoušely také bruslení, hry a různé dovednosti na ledě. Před skončením akce proběhlo hromadné focení a na závěr jsme nechali děti pod dohledem trenérů HC Nová Paka a rodičům byla představena prezentace svazu v nové klubovně a v neposlední řadě bylo všem rodičům ukázáno zázemí klubu a nově vybudované šatny, tělocvična a pomůcky. Dále byl čas na informace ohledně klubových akcí, kurzu bruslení, možnosti zapůjčení výstroje, broušení bruslí, výběru hokejových holí apod.

Celkově akci hodnotíme pozitivně a věříme, že se účastníci zaregistrují v našem klubu a začnou u nás hrát hokej.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři