15.10.2017 17:00
Nová Paka
4:6
(1:1, 1:4, 2:1)
Nový Bydžov
4.
Nová Paka, 15.10.2017 17:00

BK Nová Paka

Škop (Bouška) - Ersepka, Spal, Kulhánek, Pour, Chleborád, Jebavý, Zvolenský, Hric, Barbora, Kadeřábek, Richter, Rychlovský, Hloušek, Adolf, Svoboda, Bernard

Stadion Nový Bydžov

Veselý (Krejčí) - Havelka, Myslivec, Novák, Jiránek, Kubišta, Kozák, Pilný, Vosyka, Černý, Malý, Hlaváček, Jebavý, Poštolka, Nedbal, Kraučuk, Chára
Branky a nahrávky: 16:27 Zvolenský (T. Kadeřábek), 27:43 Jebavý, 46:38 Zvolenský (T. Kadeřábek, Richter), 58:00 Hric (Pour) - 1:22 Jebavý, 21:09 Hlaváček (Chára), 21:24 Kozák (Jebavý), 24:09 Jebavý, 28:42 Kozák (Havelka), 59:54 Kubišta (Chára) . Rozhodčí: Veselý - Mertlík, Pecha . Vyloučení: 6 : 8 . Využití: 1 : 0 . V oslabení: . Diváci: 175 . Střely na branku: . Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:5, 4:5, 4:6 .
K utkání nenastoupili důležití domácí útočníci. Radek Krsek - nemocný, Jakub Šuvara - pracovně Francie, Jan Kerekanič - zranění. Úvod přinesl domácím lety prověřené prokletí. Brzká inkasovaná branka v úvodu jim sebrala vítr z plachet. I kdyby se trenéři "přetrhli" toto prokletí nezmění. Již ve druhé minutě vedli hosté brankou Drahoše Jebavého. Vyrovnal až v závěru třetiny Petr Zvolenský, hrající v nově sestaveném prvním útoku. Domácí měli být hodně rádi za tento skórový vývoj, ale ne. Přes to, že je trenéři nabádali, otevřeli v úvodu druhé třetiny hru a díky tomu od zkušených hráčů soupeře inkasovali jednu branku za druhou. Poklona divákům, že v těchto chvílích nevzali do zaječích a nezmizeli do bezpečí svých domovů. Obnovený fanklub byl tento večer svému týmu skutečnou oporou. I za tohoto stavu neumdlévajíce fandil a povzbuzoval k zlepšenému výkonu. Skóre se zastavilo na hrozivých 1:5. Domácí tým postupně snižoval velmi nepříznivý stav. Dvě minuty před koncem brankou Tibora Hrice byl stav 4:5. Před tím spálil velkou šanci Jan Kulhánek a hlavně novic v sestavě Jaroslav Adolf, který únikem "vymíchal hostujícího Veselého, ale jehom koro´touč mířil jen do tyče. Nechtěně zabránil kotouči do sítě hostí Tomáš Kadeřábek atd. Velké věci předváděl v závěru utkání domácí brankář Pavel Škop. Domácí úspěšní v power-play nebyli. Hosté pečetili vítězství šest vteřin před koncem.

Ohlasy po utkání

Petr Zvolenský (Nová Paka): Hrůzných prvních deset minut ve druhé třetině nás připravilo o výsledek. Na druhou stranu se patří poděkovat hráčům, že nepříznivý vývoj zastavili a v závěru se přiblížili bodům. Snad to bude varováním do příštích utkáních.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři