03.12.2017 17:00
Nová Paka
7:1
(3:0, 2:0, 2:1)
Náchod
15.
Nová Paka, 03.12.2017 17:00

BK Nová Paka

Bouška (Škop) - Spal, Kulhánek, Pour, Chleborád, Jebavý, Erban, Hric, Pulec, Šuvara, Barbora, Kerekanič, Kadeřábek, Richter, Frk

HC Náchod

Kouba (Bernat) - Hrach, Chaloupka, Plíhal, Srba, Havrda, Pánek, Kodym, Janoušek, Vondřejc, Škoda, Verner, Hlavatý
Branky a nahrávky: 13:47 Hric (Šuvara), 16:45 T. Kadeřábek (Frk, Spal), 17:10 Jebavý (Richter, Kerekanič), 33:18 Jebavý (Kerekanič), 45:56 Erban (Hric), 56:42 Chleborád (Barbora) - 46:55 Vondřejc . Rozhodčí: Svoboda - Janovský, . Vyloučení: 1:3 . Využití: 1:0 . V oslabení: . Diváci: 147 . Střely na branku: 31:36 . Průběh utkání: 6:0, 6:1, 7:1 .
Domácí potvrdili zlešpené výkony z minulých utkání. Hosté byli prvních deset minut lepším týmem, ale branku nevsítili hlavně díky vynikajícím zákrokům domácího gólmana Martina Boušky. Ve čtrnácté minutě zazářil domácí miláček Tibor Hric. Z těžké pozice mu připravil v útočném pásmu gólovou šanci Jakub Šuvara. Druhou branku domácích dal o tři minuty později kapitán Tomáš Kadeřábek, když využil perfektní akci Spal, Frk. Tváří v tvář hostujícímu Koubovi nezaváhal. Podržel kotouč a poslal jej bezpečně do náchodské branky. Pak hosté ještě zahrozili několika útoky. Výborné výkony a trocha štěstí domácího gólmana držely nulu na domácím kontě. Jednou pomohla i tyčka. Zakrátko se domácí radovali potřetí. Třetí útok si poradil v útočném pásmu výborně. Kotouč od Jana Kerekaniče poslal Jarda Richter přesně na spoluhráče Martina Jebavého, který svoji šanci proměnil. Ve druhé třetině pokračovala velmi dobrá hra domácích. Hosté reagovali kombinační hrou, ale šance ztroskotávaly na dobré obraně domácích a stále bezchybném Bouškovi. Ve třicátéčtvrté minutě se prosadil znovu Martin Jebavý, když bojovný Honza Kerekanič získal kotouč za náchodskou brankou a poslal jej osamocenému spoluhráči před Koubovu branku. O pět minut později se nadvakrát podařilo Tiboru Hricovi znovu skórovat. Přihávku vytvořil Jakub Šuvara, který si jistě získává přízeň diváků. V poslední třetině se nejprve prosadil krásnou střelou po ledě od modré Jiří Erban, bratr Karolíny Erbanové, reprezentantky v rychlobruslení. Přihrávku Tibora Hrice poslal z "voleje". O minutu později se domácí dopustili chybičky. Osamocený Vlasta Vondřejc únik proměnil a zkazil tak čistou nulu na domácím kontě. Tři minuty před koncem doplachtila střela Michala Chleboráda do levého růžku překvapeného Kouby. Přihrával Dominik Barbora.

Domácí si vysloužili dlouhý potlesk šťastného publika.

Ohlasy po utkání

Petr Zvolenský (Nová Paka): Tým hraje delší dobu velmi dobře, ale neměli jsme nějaký čas potřebné štěstí. V Jaromeři jsme hráli výborně a přesto vysoko prohráli. S Hronovem se nám zatím dlouhodobě nedaří a tak jsme moc rádi, že se výkon přetváří konečně i do skórování. Drží se nás trochu štěstí, ale po zásluze. Hráči včetně obou vyrovnaných gólmanů se pozitivně podporují. Radovat se dlouho nemusíme. Již ve středu nás čeká těžký duel v derby utkání s lídrem soutěže z Jičína.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři