23.10.2016 17:00
Nový Bydžov
1:6
(0:2, 1:1, 0:3)
Nová Paka
7.
Nový Bydžov, 23.10.2016 17:00

Stadion Nový Bydžov

Bartozel (Veselý) - Vosyka, Mádle, Kubišta, M. Kozák, Špaček, Bezděk, Postolka, Nedbal, Bradler, Menyhárt, Myslivec, Jebavý, Matouš, Hlaváček, L. Kozák

BK Nová Paka

Abrahám (Škop) - Spal, Štěpán - Zvolenský, Pour - Jebavý, Kulhánek - Krsek, T. Kadeřábek, J. Kadeřábek - Šuvara, Ukhin, P. Plecháč - Hloušek, Nádvorník, Hric (Havelka)
Branky a nahrávky: 25:11 Bezděk (Jebavý, Menyhárt) - 1:58 Ukhin, 11:19 T. Kadeřábek (J. Kadeřábek), 37:23 Šuvara (Ukhin), 42:20 Hloušek (Hric, Nádvorník), 52:11 T. Kadeřábek (J. Kadeřábek, Spal), 57:09 Šuvara . Rozhodčí: Veinfurter - Macek, Dudadík . Vyloučení: 3 a OT (Bezděk) - 5 . Využití: 1:0 . V oslabení: 0:1 . Diváci: 150 . Střely na branku: 19:40 (4:19, 7:7, 8:14) . Průběh utkání: 0:2, 1:2, 1:6 .
Domácí si v předchozím duelu na vlastním ledě vyšlápli na obhájce z Náchoda, souboj s Novou Pakou se jim ale nevydařil, navíc se po porážce propadli až na samotné dno tabulky. Pouze jednou se v zápase dostali na rozdíl branky ke svému soupeři. Nová Paka komplikace nepřipustila a potvrdila svoji pozici v horní polovině tabulky.

V úvodu utkání předvedl ruský taneček s kotoučem Jaro Ukhin. Kotouč provedl útočným pásmem až za bezradného domácího gólmana. Výbornou první třetinu završil druhou brankou Tomáš Kadeřábek, když procedil kotouč gólmanovi pod rukou a stihl jej ještě dotlačit za brankovou čáru ve vlastním oslabení. Velká převaha hostí, ale v úvodní části další branky nepřinesla. Naopak domácí několikrát zahrozili. Ve druhé třetině využili bydžovští Bezděkem přesilovku a dokázali vyrovnat hru, ale v závěru části se prosadil bojovník Jakub Šuvara. Přinesl vzruh v útočné třetině a po zmatku domácích dopravil přesnou přihrávku Jara Ukhina do domácí klece. Dvoubrankový náskok hosty pokropil živou vodou a v závěrečné třetině nenechali nikoho na pochybách, že vyhrají. Své vítězství stvrdili třemi hezkými brankami. Zejména kombinace z hole na hůl třetí řady přinesla nejhezčí branku utkání. Po vyhraném vhazování převzal kotouč Tibor Hric. Jeho okamžitá přihrávka na Karla Hlouška přinesla zakončení do poloodkryté branky nešťastného Bartozela v bydžovské brance. Prosadil se znovu lídr týmu Tomáš Kadeřábek, když řešil zakončení netradičně. Už nemohl na poslední chvíli s kotoučem téměř nic dělat a tak se rozhodl k překvapení všech jej jen postrčit kulečníkovým způsobem. Kotouč se protáhl pod betony po páté do domácí branky. A ještě přišel na řadu nezměrný bojovník Jakub Šuvara, který po získání kotouče za domácí brankou vyjel k pravému bodu vhazování a do protipohybu poslal kotouč po šesté do domácí sítě. Vysoká výhra se rodila postupně a spolehlivě odvála rozčarování po domácí prohře s Hronovem.

Děkujeme divákům, že nás přijeli do Nového Bydžova povzbudit a FANS KLUBU, který celé utkání bubnováním a popěvky celý tým podporoval!

Tuto středu 26. října se nehraje!

Osmé kolo základní části je přesunuté na neděli 21. ledna 2017 od 17:00 v Jaroměři. Je to z důvodu snižování středečních termínů na základě požadavků HC Jičín.

Ohlasy po utkání

Petr Zvolenský, trenér Nové Paky: Dnes hrál tým dle představ a pokynů. Mohl jsem být klidný po celý průběh utkání. Prohra v domácím prostředí v minulém kole stále moc mrzí a především výkon předvedený před vlastním publikem nám přinesl těžkou noc. Všechno je k něčemu dobré, dnes jsme se vyvarovali zbytečností a poklidně jsme utkání dovedli k plným třem bodům. Hráli jsme dobře. Velmi mě potěšil herním výkonem Petr Plecháč, který byl na svém místě velice platným hráčem. Ještě nám stále zbývá mnoho věcí k řešení. Mám tam ještě jednoho beka, který stále vymýšlí. Musí zjednodušit hru a pak bude i on spokojen. "Já ho zlomím". :)

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři