10.10.2018 18:00
Nový Bydžov
3:4 pr.
(1:0, 1:1, 1:2 - 0:1)
Nová Paka
2.
Nový Bydžov, 10.10.2018 18:00

Stadion Nový Bydžov

Veselý (Pavlíček) - Kulhánek, Doskočil, Novák, Klust, Malý, Nedbal, Štěpán, Jiránek, Kubišta, Kozák, Veselý, Černý, Hlaváček, Jebavý, Postolka, Chára; vedoucí - Petr Lechman, trenér - Jan Kubišta

BK Nová Paka

Veselý - Pulec, Spal - Zeman, Erban - Chleborád, Pour - Hric, Kadeřábek, Šuvara - Kerekanič, Hnik, Malík - Krsek, Mach, Kloutvor - Teuber, vedoucí/asistent - Luboš Petera, trenér - Aleš Půlpán
Branky a nahrávky: 7:49 Veselý (Černý), 30:15 Hlaváček (Kulhánek), 52:54 Kulhánek (Jebavý) - 32:26 Pour (Kerekanič), 44:33 Kadeřábek (Hric), 52:00 Kerekanič (Malík), 61:58 Hnik (Malík) . Rozhodčí: Petr - Pechánek, Řezníček . Vyloučení: 6:3 . Využití:1:1 . V oslabení:1:0 . Diváci:218 . Střely na branku: 37:37 . Zblokované střely: . Hity: . Vhazování: 26:28 . Průběh utkání: 2:0, 2:3, 3:3, 3:4 .
V pozměněné sestavě oproti prvnímu kolu se tým Nové Paky představil na ledě zkušeného soupeře. Domácí měli v sestavě kvalitní hráče. Oproti minulé sezóně přinesli do sestavy mnoho nových jmen, podobně jako hosté, se zkušenostmi z vyšších soutěží. V jejich barvách nastoupili také hráči, kteří prošli v minulosti týmem Nové Paky (Jan Kulhánek, Jakub Štěpán a Pavel Malý).

Hosté měli v první třetině devatenáct střel na branku, ale ani jednou nepřekonali velmi dobře chytajícího Michala Veselého. Naopak domácí z útoku dva na jednoho překonali skvělého hostujícího Františka Veselého v osmé minutě brankou Tomáše Veselého. Ve druhé třetině se hosté ještě zlepšili, ale branku jim vstřelil v oslabení Martin Hlaváček po přesné přihrávce Honzy Kulhánka. Hosté snížili zakrátko Radkem Pourem. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Oba týmy produkovali ofenzivní otevřenou hru, která přinášela mnoho zakončení. Oba gólmani byli svým týmům oporami. V poslední třetině se radovali dvakrát hosté, když nejprve Tomáš Kadeřábek srovnal stav utkání ranou po ledě a pak se konečně trefil Honza Kerekanič, který si vytvořil v průběhu utkání nejvíce střeleckých pokusů. Škoda vyloučení Radka Poura, kterého domácí využili ke srovnání skóre Honzem Kulhánkem. Utkání gradovalo v prodloužení, kdy ve hře tři ku třem nejprve měli šanci domácí, ale hosté zachránili a pak už vévodili jen oni a po čtvrtém pokusu překonali gólmana domácích po krásném vyšachování trojice Zeman, Malík a střelcem Františkem Hnikem.

Novinka: Na střídací lavici hostí z Nové Paky se objevil Jiří Hronek, tatínek velmi talentovaného obránce národního týmu a hráče, který má první tři premiérové starty za tým NHL DETROIT RED WINGS, klubu kde získal náš dobrý kamarád Dominik Hašek svůj Stanley Cup. Pozn.: Až tak může být blízko k nejlepší hokejové soutěži světa. Jak nám řekl současný trenér našeho týmu Aleš Půlpán, Filipa chtěli v Hradci Králové v dorostovém věku vyřadit z týmu. Byl to v té době útočník. Viděl jsem v něm velmi obratného bruslaře, zařadil jsem ho na pozici obránce, kde své kreativní návyky z útoku uplatnil a dnes je velmi platným tvořivým obráncem. Toho jsme si všimli všichni na posledním mistrovství světa, kde Filip skutečně předváděl tvořivou hru. Přejeme hodně štěstí.

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán - utkání ukázalo mnoho chyb na naši straně.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři