04.12.2016 17:00
Dvůr Králové n. L.
7:4
(3:1, 1:1, 3:2)
Nová Paka
18.
Dvůr Králové n. Lab., 04.12.2016 17:00

HC Dvůr Králové nad Labem

Čáp (Kozák) - Daňo, Filip, Hamerský, Háze, Ježek, Karlík, Krejcar, Lelka, Luštinec, Mišinec, Polák, Rychtera, Sedláček, Szakal, Vacek, Veselý, Vitebský, Zákravský, Zmítko

BK Nová Paka

Škop (Táborský) - Spal, Štěpán - Pour, Jebavý - Sakaev, Chleborád - Vondrlík, T. Kadeřábek, Zvolenský - Krsek, Ukhin, P. Plecháč - Hloušek, Nádvorník, Hric (Kulhánek)
Branky a nahrávky: 3:52 Luštinec (Filip, Hamerský), 6:30 Filip (Luštinec), 16:27 Szakal (Lelka), 38:18 Lelka (Daňo), 50:31 Veselý (Karlík, Polák), 58:18 Ježek (Hamerský), 59:28 Luštinec (Ježek) - 14:14 T. Kadeřábek, 29:38 Spal (Hric, Hloušek), 40:22 Zvolenský (T. Kadeřábek, Spal), 41:03 Chleborád (Nádvorník) . Rozhodčí: Veselý - Dudadík, Pechánek . Vyloučení: 6:4 . Využití: 2:1 . V oslabení: 2:0 . Diváci: 370 . Střely na branku: 32:45 (11:15, 8:14, 13:16) . Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1, 3:2, 4:2, 4:4, 7:4 .
Z utkání měli hosté respekt. Bezkonkurenční lídr letošní tabulky čekal další brankové hody, ale tým Nové Paky bojoval a sehrál velice výborné utkání. Znovu mu utkání uteklo v závěru, i když třikrát dotahoval dvoubrankový náskok.

V týmu BK premiérově startoval další ruský hráč v barvách Nové Paky, Dinis Sakaev. Hrál výborně jako celý kolektiv, který vzdoroval domácímu týmu a chybělo jen trochu více štěstí k nečekanému úspěchu.

Domácí se brzo dostali do vedení Jakubem Luštincem a v sedmé minutě vedli již dva nula díky využité přesilové hře. Branku dal Daniel Filip po spolupráci Luštincem. Snížil v patnácté minutě lídr BK Tomáš Kadeřábek. Domácí do první sirény znovu získali dvoubrankové vedení Adamem Szakalem. V polovině utkání snížil obránce Ondřej Spal po akci Hrice s Hlouškem. Do druhé sirény to zase bylo o dvě branky zasluhou domácího Martina Lelky.

V závěru druhé třetiny byl vyloučen domácí Luštinec. Přesilovou hru v úvodu třetí části využili hosté akcí první lajny. Petr Zvolenský snižoval po spolupráci s Tomášem Kadeřábkem a Ondrou Spalem. O čtyřicet jedna vteřin později bylo vyrovnáno brankou Michala Chleboráda po vypracované akci Tomáše Nádvorníka. Pak seděl na trestné Radek Pour za podražení, které domácí potrestali vedoucí brankou. Hosté měli v následujícím pokračování tři přesilové hry. První dvě nevyužili a poslední příležitost dvě minuty před koncem řešili hrou bez brankáře, v které dvakrát inkasovali. Zanechali velice dobrý dojem. Herně byli domácím více než vyrovnaným soupeřem, ale koncovka či výtečné zákroky domácího Josefa Čápa jim nedovolili získat body.

Ohlasy po utkání

Petr Zvolenský, trenér BK Nová Paka: Hráli jsme výborně. Náš výkon se postupem hracího času stále zlepšoval. Ve třetí třetině jsme na domácí skutečně měli. Škoda vyloučení v polovině třetí třetiny, kdy jsme obdrželi branku po nechytatelné střele domácího Veselého. V následném čase jsme měli dvě přesilovky, ale bez úspěchu. Při vyloučení domácích dvě minuty před koncem jsem riskoval. Vhazování v útočném pásmu jsem chtěl využít k rozhodujícímu tlaku. Odvolal jsem brakáře a poslal do hry šest hráčů. Cítil jsem, že jsme v převaze a že jen trochu chybí k tomu, aby jsme vyrovnali. Nepovedlo se, beru to na sebe. Pak jsme to ještě jednou zkusili a znovu jsme inkasovali, ale to už nic neřešilo. Kluci odmakali výborné utkání. Skvěle hrál novic Dinis Sakaev a samozřejmě všichni.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři