13.02.2019 18:00
Nová Paka
8:0
(3:0, 1:0, 4:0)
Trutnov
10.
Nová Paka, 13.02.2019 18:00

BK Nová Paka

Veselý, 21. Dosoudil - Mlčoch, Zeman - Spal, Pulec - Svoboda, Pour - Hidveghy, Hnik, Hric - Šuvara, Kadeřábek, Malík - Krsek, Kloutvor, Kerekanič. Trenér: Aleš Půlpán

HC Trutnov

Škop (Pluháček) - Šimon Junek, David Gabriel, Lukáš Junek, Špetla - Červíček, Javůrek, Baudyš, Rutrle, Synek, Rychlovský, Jan Tatar. Trenér: Lukáš Junek
Branky a nahrávky: 2.Kadeřábek (Spal), 6. Malík (Kadeřábek, Pulec), 18. Kerekanič (Kloutvor), 33. Šuvara (Kadeřábek, Malík), 49. Malík, 52. Hidveghy(Hric, Zeman), 55. Šuvara (Kadeřábek, Malík). Rozhodčí: Václav Mertlík - Petr Kozák, Honza Řezníček. Vyloučení: 5:5, navíc proti domácím za hákování nařízeno TS, hosté neproměnili. Využití: 3:0 . V oslabení: 2:0 . Diváci: 151 . Střely na branku: 38:38 . Vhazování: 42:19 . Průběh utkání: 8:0 .
Utkání, které již nic nemohlo změnit na pořadí finálové skupiny Krajské hokejové ligy mužů.

Trutnovské "béčko" přijelo v oslabené sestavě vlivem souběhu utkání druhé ligy. Domácí již první třetinu rozhodli o vítězi. Utkání nepřineslo vysokou úroveň a tak hráči mnohdy podnikali samostatné akce, které úroveň hry spíše snižovali. Několik báječných momentů se v průběhu přesto událo. Zejména dvě nuly v jednom utkání jsou neobvyklé. První zaznamenal František Veselý v první třetině, kdy zneškodnil i trestné střílení hostujícího Dominika Baudyše. Druhou a třetí třetinu dostal v brance příležitost Dominik Dosoudil a vedl si úplně stejně bezchybně. Krásná byla zejména čtvrtá branka domácích ve druhé třetině. Kotouč do útočné třetiny dostal David Malík. Načasoval přihrávku kapitánovi Tomáši Kadeřábkovi, který okamžitě poslal finální kotouč Jakubu Šuvarovi. Ten ve správném čase byl na správném místě. Náš bývalý gólman Palko Škop byl v té chvíli ve svatyni Trutnova zcela navíc. Pak byly úžasně chvilky ve třetí třetině, kdy putoval jeden náš hráč za druhým na trestnou lavici. V třetím oslabení se již hráči Nové Paky zdravě naštvali a potrestali bezzubost hostí dvěma slepenými brankami. Další přidali z ojedinělé přesilové hry. V utkání bylo vidět střídající nasazení domácích, kdy střídali vyšší tempo s nižším. Výsledek utkání je nakonec spíše milosrdný k předvedené hře soupeře. To už je minulostí.

V neděli se hraje úplně jiná soutěž. PLAY-OFF rozhodne o tom zda bude tato sezóna skutečně ojedinělou v historii hokejové Nové Paky. Předpokladem je úspěšné finále, ale to se musí každé utkání povést a zejména duel na dvě vítězná čtvrtfinálové utkání je více než zrádný.

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán: Výsledek odpovídal předvedené hře soupeře.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři