17.02.2019 17:00
Nová Paka
0:5
(-:-, -:-, -:-)
Nové Město
1.
Nová Paka, 17.02.2019 17:00

BK Nová Paka

Veselý, 52.Dosoudil - Zeman, Mlčoch, Spal, Pulec, Svoboda, Pour - Nevyhoštěný, Hnik, Hric - Šuvara, Kadeřábek, Malík - F.Moník, Hidveghy, Krsek - Kerekanič, Kloutvor, Mach. Trenér: Aleš Půlpán.

TJ Spartak Nové Město n/M

Biegl (Burian) - Zákravský, Hanousek, Krejcar, Müller, J.Prouza, Novák - Sedláček, Vlček, Reichmann, Lelka, Rojšl, Vencl, Bureš, Chmelík, L.Prouza, Řezníček, Škoda. Trenér: Aleš Hrubý.
Branky a nahrávky: 6. Hric (Nevyhoštěný, Mlčoch), 23. Hric (Nevyhoštěný, Hnik), 35. Hric (Pulec), 38. Mlčoch (Nevyhoštěný, Hnik), 43. Krsek (F.Moník) - 5. Zákravský (Vlček, Lelka), 58. Řezníček (Rojšl). Rozhodčí: Libor Veinfurter - Jakub Všetečka, Václav Mertlík . Vyloučení: 14:13, navíc domácí hráč č.42 10 min, hráč hostí č.17 TH . Využití: 1:0 . V oslabení: 2:0 . Diváci:259 . Střely na branku: 38:20 . Vhazování: 36:23 . Průběh utkání: 0:1, 5:1, 5:2 .
První utkání čtvrtfinále krajské hokejové ligy svedlo proti sobě soupeře z opačných pólů tabulky.

Utkání play-off bývají úplně jiná než utkání základních částí. Toto nebylo výjimkou. První třetina se nesla ve velkém odhodlání hostujícího celku překvapit domácího favorita. To se jim podařilo, když již po čtyřech minutách hry vedli jedna nula. Do rychlého protiútoku se dostala trojice hostí. Po spolupráci Vlčka s Rojšlem dostal kotouč Jan Zákravský, který šťastnou trefou k tyči poslal svůj tým do vedení. Vyrovnání přišlo rychle po necelých padesáti vteřinách hry. První formace podnikla útok na jejímž konci byl Tibor Hric. Akci vypracoval Marek Mlčoch. Finální přihrávku provedl Michal Nevyhoštěný. První třetina se nesla v samé hře ve čtyřech, kdy zejména domácí opláceli tvrdou hru soupeře. Ve druhé třetině se hráči Nové Paky zklidnili a rozhodli o vítězství třemi pěknými brankami. V poslední třetině se dále snažili o navyšování skóre. To se povedlo jen Radkovi Krskovi, který proměnil únik po přesném vyslání Filipa Moníka. Stínem utkání je zbytečné zranění Michala nevyhoštěného v poslední vteřině utkání, kdy dostal krosčekem ránu do obličeje. Zlomený zub, roztržená ústa a mnoho krve byl výsledek nevybíravého ataku hostujícího Michala Rojšla.

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán: Po nedisciplinované první třetině jsme se druhou třetinu dostali do vyššího tempa a s přehledem jsme utkání dovedli do vítězného konce. Mrzí mě, že se soupeř uchýlil k záludné hře. Děkujeme fanouškům za skvělé povzbuzování.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři