19.10.2019 17:00
Nová Paka
2:5
(2:2, 0:2, 0:1)
HC Řisuty
11.
Nová Paka, 19.10.2019 17:00

BK Nová Paka

Mahdal (Vacek) – Muller, Pohl, Mlčoch, Malík, Bezděk, Suvorov, Půlpán Aleš (C) , Ukhin, Kloutvor, Foerster, Planý, Nevyhoštěný (A) , Hric, Půlpán Tomáš, Hašek, Hnik, Smékal

HC Řisuty

Ilašenko (Smetana) – Kolářík, Potechin, Novák, Dostál, Vencovský, Rudovský, Zavřel, Okegawa, Vyskočil, Holub, Fortelka, Řepka, Patyk, Danov, Hovsepyan, Keszi, Formánek, Parshakov
Branky a nahrávky:10. Malík (Půlpán), 12. Malík (Nevyhoštěný) – 7. Vyskočil (Keszi, Kolářík), 17. Hovsepyan (Okegawa, Dostál), 34. Fortelka (Holub), 38. Vyskočil (Formánek, Keszi), 56. Hovsepyan (Dostál, Keszi) . Rozhodčí:Patrik Vokřál – Milan Svoboda, Svatopluk Marek . Vyloučení: 3:4 . Využití:1:2 . V oslabení:0:0 . Diváci:405 . Průběh utkání:0:1, 1:1, 2:1, 2:2, 2:5 .

V sobotu 19. 10. 2019 se BK Nová Paka utkal s TJ HC Řisuty v duelu, ze kterého si hosté odvezli plný počet bodů za výhru 2:5.

První třetina byla pro oko diváka velice povedená, skóre otevřeli řisutští buldoci, kdy Vyskočil vybruslil z levého rohu a zasunul kotouč mezi Mahdalovy betony. Za tři minuty bylo ale srovnáno. Nejdříve Aleš Půlpán poslal přihrávku na modrou čáru, kde byl v dobré pozici David Malík. Tomu se povedlo překonat hostujícího obránce krásnou stahovačkou a následně i řisutského gólmana Ilašenka střelou do pravého horního rohu. Za krátkou chvíli se šikovný David Malík prosadil podruhé po asistenci Michala Nevyhoštěného. Domácí se tak dostali do vedení. To v sedmnácté minutě ztratili po chybě v útočném pásmu, kterou využil Hovsepyan. Do kabin se šlo za vyrovnaného stavu 2:2.

Do konce zápasu se už domácí za záda Ilašenka netrefili, ačkoliv si spoustu gólových situací vytvářeli. Za to hostům se to podařilo ještě třikrát. Nejprve po polovině utkání překonal domácího brankáře backhandovým blafákem Fortelka. Po pár minutách se již podruhé v zápase prosadil Vyskočil po zmatku před brankovištěm. Pátou a poslední branku vsítil Hovsepyan po chybné přihrávce Nové Paky.

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán - Po rozpačitém začátku utkání a inkasování prvního gólu jsme začali plnit, co jsme si řekli v kabině a první třetina byla naše. Od druhé třetiny nám nevycházelo takřka nic. Soupeř si zaslouženě odvezl všechny body a my se musíme připravit na těžké utkání v Děčíně.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři