02.11.2019 17:00
Nová Paka
1:4
(0:2, 0:1, 1:1)
Dvůr Králové n. L.
15.
Nová Paka, 02.11.2019 17:00

BK Nová Paka

Vacek (Mahdal) – Müller, Pohl, Mlčoch, Malík, Bezděk, Suvorov, Hric (A), Foerster, Kloutvor, Půlpán Aleš (C), Hnik (A), Ukhin, Půlpán Tomáš, Hašek, Hidveghy, Škvrně

HC Dvůr Králové nad Labem

Čáp (Janský) – Petira, Tondr, Franc, Matějíček (C), Čáslava, Karlík, Mocek, Luštinec, Hrazdira, Brokeš, Havlas, Půhoný (A), Dušek, Šedivý, Ježek, Hoskovec, Valašek
Branky a nahrávky: 56. Škvrně (Mlčoch) – 3. Brokeš (Čáslava, Šedivý), 12. Dušek (Hoskovec, Půhoný), 40. Hrazdira (Čáslava, Brokeš), 55. Luštinec . Rozhodčí: Jan Bernat – Aleš Roischel, Ondřej Bohuněk . Vyloučení: 8:7 . Využití: 0:1 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 768 . Průběh utkání: 0:4, 1:4 .

V prvním listopadovém utkání se novopačtí hokejisté utkali s týmem HC RODOS Dvůr Králové nad Labem, jež v přípravném utkání porazili, ale v soutěžní sezoně na jeho poražení ještě recept nenašli.

Od první minuty byla znát převaha hostujícího celku, který se do šancí dostával častěji než domácí. Tu přetavili v úvodní branku již ve třetí minutě z hole Brokeše, jenž po samostatném úniku překonal Denise Vacka. V polovině prvního dějství zvýšil královédvorské vedení přesnou střelou Dušek, který tak využil početní výhodu.

I v druhé třetině pokračovali hosté v tlaku. Domácí hrozili především z brejků. Bohužel veškeré naděje na snížení skóre likvidoval hostující brankář a navíc v poslední minutě odskočil Dvůr Králové nad Labem na rozdíl tří branek gólem Hrazdiry.

Závěrečnou periodu si hosté zkušeně pohlídali a žádné drama nedopustili. Výsledek utkání byl ještě upraven hosty ze samostatné akce Luštincem a za BK Nová Paka se trefil do Čápovy branky Marek Škvrně po asistenci Marka Mlčocha.

Tuto středu mají Bruslaři volno a tudíž dost času na přípravu na sobotní zápas v Mostě.

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán - Opticky vyrovnaná hra, kterou měl ale soupeř celou dobu pod kontrolou. Našich několik slibně vypadajících šancí výborně chytající hostující gólman úspěšně likvidoval.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři