07.12.2019 17:00
Dvůr Králové n. L.
1:2
(1:1, 0:0, 0:1)
Nová Paka
24.
Dvůr Králové, 07.12.2019 17:00

HC Dvůr Králové nad Labem

Čáp (Janský) – Matějíček, Franc, Tondr, Petira, Karlík, Mocek, Havlas, Dušek, Fořt, Hrazdira, Brokeš, Šedivý, Luštinec, Hoskovec, Ježek, Půhoný, Valášek

BK Nová Paka

Mahdal (Vacek) – Abraham, Mlčoch, Suvorov, Bezděk, Pohl, Hroudný, Müller, Foerster, Kloutvor, Škvrně, Půlpán A., Půlpán T., Malík, Ukhin, Dvořák, Hnik, Hric, Hidveghy
Branky a nahrávky: 16. Luštinec (Havlas, Matějíček) – 17. Hidveghy (Mlčoch, Ukhin), 56. Dvořák (Malík, Mlčoch) . Rozhodčí: Vyštejn Milan – Kettner Martin, Roischel Aleš . Vyloučení: 5:5 . Využití: 0:0 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 495 . Střely na branku: . Průběh utkání: 1:0, 1:2 .

Další derby čekalo na Pačáky v sobotu 7. prosince ve Dvoře Králové nad Labem. Mimo Vrchlabí byla Nová Paka jediným týmem, kterému se Dvůr podařilo porazit na vlastním ledě.

Zápas chudý na góly začal ve velice svižném tempu. Nejednoho diváka muselo bolet za krkem, jak otáčel hlavu zleva doprava, aby stíhal sledovat puk. Dvorští hokejisté byli přeci jenom tím celkem, který si vypracovával a dostával se do více šancí. Proti byl ale opět perfektně chytající Michal Mahdal nebo, jak tomu bylo v šesté minutě, správně odpískaný ofsajd. Domácí mohli otevřít skóre, ale to by na ledě nesměly být namalované modré čáry. Dvoru se to podařilo o necelých deset minut později. Po chybě v novopackém útočném pásmu se k puku dostal Havlas, který přesně našel najíždějícího Luštince u mantinelu a ten zavěsil do levého horního rohu. Nová Paka nemohla reagovat lépe. Při signalizovaném trestu domácích se před dvorským gólmanem nejlépe zorientoval Patrik Hidveghy, který nekompromisně poslal puk do horní části klece. Při vyrovnávací brance asistovali Marek Mlčoch a Yaroslav Ukhin.

V druhé třetině ani jeden tým své příznivce nerozradostnil. Vášně vzbuzovaly jenom sporné rozhodnutí rozhodčích. Novopačtí nevyužili přesilovou hru pět na tři a domácí zase tři klasické.

Do závěrečné periody nastoupily oba celky s cílem zvrátit vedení ve svůj prospěch. Oba brankáři své spoluhráče drželi. V 56. minutě hostující fanoušci propukli v nadšení! To Bruslařský klub do vedení dostal, po přihrávce Davida Malíka a Marka Mlčocha, dravý Jaroslav Dvořák! Ačkoliv závěr utkání dohrávala Nová Paka v oslabení, domácím se vyrovnat nepodařilo, a Pačáci si tak z Dvora Králové nad Labem odvezli plný počet bodů a vyhráli již potřetí v řadě!

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři