04.01.2020 17:00
Nová Paka
4:5 sn
(3:1, 1:2, 0:1 - 0:1)
HC Řisuty
29.
Nová Paka, 04.01.2020 17:00

BK Nová Paka

Vacek (Dressler) – Müller, Pohl, Mlčoch, Abraham (C), Bezděk, Suvorov – Hric, Dvořák, Malík, Půlpán Aleš (A), Hnik (A), Ukhin, Půlpán Tomáš, Foerster, Hidveghy, Kloutvor

HC Řisuty

Jiroušek (Ilašenko) – Kolářík, Potechin, Rudovský, Zderadička – Vyskočil, Fortelka, Holub, Keszi,Formánek, Danov, Patyk, Neiss, Okegawa, Náprstek, Řepka, Parshakov
Branky a nahrávky:6. Hnik (Malík, Pohl), 13. Dvořák (Hric, Foerster), 19. Půlpán (Dvořák, Bezděk), 27. Hidveghy (Půlpán, Abraham) – 17. Keszi (Zderadička), 29. Zderadička (Vyskočil, Formánek), 32. Parshakov (Okegawa, Rudovský), 41. Formánek (Keszi, Danov), rozh. náj. Danov . Rozhodčí:Michal Škrobák – Milan Svoboda, Daniel Horažďovský . Vyloučení:4:3 . Využití:0:2 . V oslabení:1:0 . Diváci:478 . Průběh utkání:2:0, 2:1, 4:1, 4:5 .

První zápas roku 2020 sehráli novopačtí hokejisté na domácím ledě proti řisutským buldokům. Utkání se vyvíjelo slibně, ale v poslední třetině hosté otočili skóre a po nájezdech si odvezli dva body za výhru po samostatných nájezdech.

Úvodní dějství patřilo novopackým bruslařům. Ti od první minuty prokazovali své dovednosti a hostujícího gólmana prověřovali ze všech stran. Snaha o vstřelení první branky se proměnila ve skutečnost v šesté minutě, kdy si František Hnik vyměnil přihrávku s Davidem Malíkem, naznačil kličku do backhandu a stahovačkou zakončil akci do téměř odkryté brány. Nová Paka pokračovala v tlaku na soupeře. Ve třinácté minutě našel Tibor Hric úplně volného Jardu Dvořáka, který už téměř bez práce nasměroval kotouč do řisutské klece. Na kontakt se dostali hostující hokejisté o čtyři minuty později. Keszi vystřelil z levé strany, puk se otřel o tyčku a zapadl do brány. Za malou chvíli Nová Paka odskočila opět na rozdíl dvou branek. Tomáš Půlpán se za asistence Jardy Dvořáka a Lukáše Bezděka prosadil v oslabení.

Do druhé třetině nastoupila Nová Paka sebevědomě. V 27. minutě vedla již o tři góly! Aleš Půlpán našel šikovně Patrika Hidveghyho, který čekal na pravém mantinelu odkud přesně zamířil směr brána. Za necelé dvě minuty se prosadili hosté. Zderadička využil přesilovku. Těsně po polovině utkání se Řisuty dostaly na kontaktní branku z Parshakovy hole po zmatku před domácím Denisem Vackem.

Třetí třetině začala pro domácí nešťastně. Hned v její první minutě bylo vyrovnáno. Formánek doklepl kotouč za Vackova záda. Hosté měli více ze hry a po konci 60. minuty pokračovala hra do prodloužení. V nastavené hře byly vidět šance na obou stranách, ale oba brankáři své týmy podrželi. V nájezdech byli šťastnější hosté, kteří se trefili hned třikrát a z novopackých pouze David Malík.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři