29.02.2020 17:00
Nová Paka
1:3
(1:1, 0:1, 0:1)
Most
44.
Nová Paka, 29.02.2020 17:00

BK Nová Paka

Vacek (Mahdal) – Holý, Abraham (C), Müller, Bezděk, Mlčoch, Suvorov – Hnik, Hric (A), Foerster, Malík, Hotěk, Vrba, Půlpán A. (A), Půlpán T., Hidveghy, Kerekanič

Mostečtí Lvi

Hosnedl (Kovařík) – Šesták, Havlůj (C), Urbánek, Havlík, Fučík, Polák – Kuběna, Mical, Smolka, Böhm, Nedrda (A), Bečvář, Mála, Dohnal, Drašar
Branky a nahrávky: 5. Malík (Hric, Hnik) – 17. Šesták (Kubina, Drašar), 23. Nedrda (Mála, Böhm), 59. Mical (Havlůj) . Rozhodčí: Libor Veinfurter – Jan Pechánek, Jan Gregar . Vyloučení: 5:5 . Využití: 0:0 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 351 . Průběh utkání: 1:0, 1:1, 1:3 .

Poslední domácí zápas sezony 2019/2020 dopadl lépe pro lvy z Mostu a po šedesáti minutách tak mohli slavit vítězství 1:3.

Úvodní buly vyhrála Nová Paka a jako první založila útok. Téměř okamžitě byli hosté vyloučeni za hákování, početní výhoda ale domácím branku nepřinesla. Ta přišla v páté minutě z hole Davida Malíka, kterému ke gólu pomohli Tibor Hric a František Hnik. Vedení Nové Pace vydrželo do sedmnácté minuty, kdy Mostečtí lvi srovnali skóre. Šesták se přesnou střelou trefil do domácí svatyně. Ke konci první třetiny se ještě Most mohl dostat do vedení, gól ale nebyl uznán z důvodu posunuté branky.

Most druhou třetinu zahájil lépe než Nová Paka. Ve třetí minutě se dostali do vedení po střele Nedrdy, a otočili tak skóre. V tomto dějství se diváci víc branek nedočkali a závěrečná dvacetiminutovka na tom nebyla o nic lépe.

Ve 48. minutě mohli domácí vyrovnat, ale ani na této straně nebyla branka uznána. Tentokrát kvůli postavení hráče v brankovišti. Minutu před koncem definitivně Most stvrdil svou výhru brankou Micala.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři