23.08.2019 18:00
Nová Paka
1:2
(1:1, 0:0, 0:1)
Chrudim
4.
Nová Paka, 23.08.2019 18:00

BK Nová Paka

Vacek (Jelínek) – Uřidil, Müller, Suvorov, Svoboda, Štěpán, Dotter – Hric, Miškovský, Hidveghy, Ukhin, Dvořák, Kloutvor, Foerster, Vasilev, Moravčík

HC Chrudim

Cvrček, Dosoudil – Klement, Felcman, Burkoň, Seidler, Machač, Budinský, Urban, Pilař, Plch, Novák, Koreček, Cvrček David, Polák, Haltuch, Štěpánek, Polák Jan, Karásek, Formánek, Novotný, Hykl
Branky a nahrávky: 12:34 Hidveghy - 7:31 Polák, 59:42 Karásek (Polák) . Rozhodčí: Veselý - Řezníček, Mertlík . Vyloučení: 2:7 . Využití: 0:0 . V oslabení: 0:1 . Diváci: 220 . Střely na branku: . Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2 .

Ve čtvrtém přátelském utkání se proti sobě postavily týmy Nové Paky a Chrudimi, které bylo rozhodnuto až 18 vteřin před koncem.

Do zápasu nenastoupili Michal Nevyhoštěný, Aleš Půlpán, Tomáš Půlpán, Lukáš Bezděk, Lukáš Abraham, David Malík, František Hnik, Marek Mlčoch, Michal Mahdal a Miroslav Horyna. Naopak se předvedli mladíci z mladoboleslavské i novopacké juniorky.

Chrudim šla do vedení jako první brankou ve vlastním oslabení. Ještě v téže třetině vyrovnal Patrik Hidveghy. Druhá třetina změnu skóre nepřisla a v té třetí se čekalo na gól až do 60. minuty, který padl z hole hostujícího Karáska.

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán: Měli jsme na zkoušce kluky z Mladé Boleslavi. 10 hráčů základní sestavy dostalo volno. Byl to pro nás výborný přípravný zápas, který nám pomohl v představě, jak se kluci projevují. Ve třetí třetině byla už vidět naše převaha, ale selhala nám koncovka.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři