17.08.2021 18:00
Nová Paka
1:3
(0:1, 1:1, 0:1)
Jablonec nad Nisou
přát.
Zimní stadion Nová Paka, 17.08.2021 18:00

BK Nová Paka

Vacek (Pluháček) – Jonáš, Hroudný, Šípek, Leder, Malík – Malinský, Hnik, Paršakov, Nezbeda, Krsek, Liiutov, Kloutvor, Kerekanič, Visitskiy, Klíma, Foerster, Visickij, Švík

HC Vlci Jablonec nad Nisou

Král - Pílek, Had, Kolman, Tržický, Abraham, Charvát, Král, Kulda, Bouřil, Jakubec, Kačírek, Bajer, Brokeš, Plíhal, Jursa
Branky a nahrávky: 32. Liiutov (Nezbeda, Hroudný) - 4. Kačírek (Had), 39. Jursa (Plíhal, Abraham), 59. Brokeš (Had). . Rozhodčí: Svoboda - Bednář, Runštuk. . Vyloučení: 3:2 . Diváci: 120 . Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:3 .

Na novopackém ledě se v úterý 17. srpna představil hokejový tým z Jablonce nad Nisou. Na rozdíl od prvního novopackého přípravného utkání s prvoligovým Šumperkem jsme mohli zhlédnout velmi vyrovnané utkání, ve kterém se oba týmy prezentovali podobným stylem hry.

Ze začátku se týmy poznávali a byla znát lehká nervozita na obou stranách, puky odskakovali a žádná větší akce k vidění nebyla. Skóre otevřel jablonecký Kačírek po přihrávce Hada. Jablonec se začal více prosazovat v 15. minutě, kdy byl na trestnou lavici vykázán David Malík za podrážení. Jak už jsme zvyklí, všechny pokusy o vstřelení puku do novopacké brány likvidoval perfektní Denis Vacek, a tak se jablonečtí radovat nemohli. Nová Paka působila po první přestávce živějším dojmem a začala čím dál více zkoušet jabloneckého brankáře. Několik šancí si vytvořil Marek Malínský nebo David Malík. Po polovině utkání si mohli konečně domácí fanoušci zakřičet, to Daniil Liutov usměrnil skákající puk vedle brány a nekompromisně zakončil do pravého horního rohu. Skóre 1:1 vydrželo do 39. minuty, kdy Jablonec opět odskočil na rozdíl jednoho gólu. Po vhozeném buly okamžitě vystřelil Jursa a poslal Vlky do vedení. Tento stav vydržel až do 59. minuty, kdy se po Brokešově zdánlivě neškodné střele puk nešťastně odrazil od Denisových zad a spadl do brány. Novopačtí trenéři ještě odvolali gólmana a zkusili hru v šesti, ale vyrovnat se nepodařilo.

Další utkání je naplánováno již na tento pátek 20. srpna od 17:30, ke kterému vyjedou novopačtí hokejisté na led letců z Letňan.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři