20.08.2021 17:30
Letňany
5:1
(1:1, 1:0, 3:0)
Nová Paka
přát.
ICE ARENA Letňany, 20.08.2021 17:30

HC Letci Letňany

Zeithaml (Baranov) - Pohl, Pika, Houška, Fiala, Hanuš, Kučera, Guryevskyi, Lokajíček, Hlaváč, Hozák, Dani, Wojnar, Arnošt, Řepík, Hasil, Kastner, Vacín, Pejchal T., Pejchal K., Turek

BK Nová Paka

Vacek (Pluháček) - Jonáš, Leder, Hroudný, Šípek, Malík - Hnik, Foerster, Kerekanič, Klíma, Kloutvor, Krsek, Nezbeda, Parshakov, Švík, Visitskij, Malínský
Branky a nahrávky: 13. Turek (Pejchal T., Pejchal K.), 24. Hozák (Hlaváč), 44. Hlaváč (Pika, Hozák), 55. Guryevskyi (Pejchal T.), 58. Arnošt (Řepík) - 5. Nezbeda (Malínkský) . Vyloučení: 10:8 navíc LET Fiala 5+OK a NPA Jonáš 5+OK . Využití: 0:0 . V oslabení: 0:0 . Průběh utkání: 0:1, 1:1, 5:1 .

Kdo se v před víkendem rozhodl vydat do pražských Letňan, určitě nelituje. K vidění byl naprosto odlišný hokej od toho, který jsme mohli zhlédnout na novopackém zimním stadionu proti Jablonci nad Nisou.

Zápas začal ve vysokém tempu, kdy se hra přelévala z jednoho pásma do druhého. Nová Paka ukázala svou sílu hned na začátku utkání, kdy se v páté minutě prosadil Tomáš Nezbeda po přihrávce od Marka Malínského. Poté se už trefovali pouze domácí Letci. Ačkoliv tomu skóre nenapovídá, hra byla po většinu zápasu vyrovnaná, novopačtí Bruslaři sehráli velmi dobré přesilové hry, kterých bylo na obou stranách víc než dostatek. Na rozdíl od Letňan měli ale hostující hokejisté smůlu v koncovce. Gólman Zeithaml měl hlavně v poslední třetině práce až nad hlavu, ale za svá záda nic nepustil.

V úterý 24. 8. Nová Paka vyjede k odvetě do Jablonce nad Nisou, kde se představí v 18:00.

Ohlasy po utkání

Aleš Půlpán: Utkali jsme se s velmi kvalitním soupeřem, který ukazuje, že bude v sezoně bojovat o přední příčky. Zápas byl plný šarvátek, rozhodně se nehrál jako přípravný a ačkoliv skončil 5:1, tak předvedené hře skóre určitě neodpovídalo. To, co jsme potřebovali vyzkoušet jsme zkusili a máme mnoho informací o našich hráčích pro blížící se sezonu.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři