24.08.2021 18:00
Jablonec nad Nisou
2:1
(0:0, 1:1, 1:0)
Nová Paka
přát.
Zimní stadion Jablonec nad Nisou, 24.08.2021 18:00

HC Vlci Jablonec nad Nisou

Jelínek (Krofta) – Had, Pavlů, Charvát, Mrkvička, Tržický, Pilek, Jakubec, Kačírek, Hric, Brokeš, Folda, Kapička, Bitman, Kulda, Dospěl

BK Nová Paka

Vacek (Pluháček) – Jonáš, Hroudný, Suvorov, Leder, Kozák, Junek, Paršakov, Nezbeda, Krsek, Malík, Kloutvor, Kerekanič, Klíma, Foerster, Visickij, Švík, Pekárek
Branky a nahrávky: 25. Kapička (Folda), 42. Folda (Charvát) – 26. Krsek (TS) . Rozhodčí: Kostka – Opočenský, Drbohlav . Vyloučení: 5:8 . Diváci: 200 . Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1 .

Pravděpodobně nejpovedenější a na pohled nejzajímavější utkání z dosavadní přípravy bylo k vidění na jabloneckém zimním stadioně. Na obou stranách stáli perfektní brankáři, kteří zamezili gólové přestřelce.

Zápas, který byl naprosto odlišný od prvního vzájemného utkání, začal novopackým tlakem, kdy si Bruslaři testovali domácího gólmana už od prvních minut. Následně se začali čím dál víc projevovat i domácí, ale v první třetině ani jeden tým recept na vstřelení úvodní branky nenašel. Ta přišla až s druhým dějstvím, kdy v 25. minutě zakončil Kapička, který v minulé sezoně nastupoval v našich barvách. Téměř okamžitě po vstřelení první branky byl v samostatném úniku faulován Filip Krsek, po čemž bylo nařízeno trestné střílení, které Filip nekompromisně zakončil bekhendovým blafákem za Jelínkova záda. Tento stav vydržel pouze do začátku poslední třetiny, kdy se uvolnil Folda a novopackého Denise Vacka prostřelil. Nová Paka měla do konce zápasu mnoho šancí skóre vyrovnat, ale pomyslné hokejové štěstí se na hostující hráče neusmálo.

Další přípravné utkání čeká BK Nová Paka v neděli 29. srpna od 17:00 na domácím ledě.

Ohlasy po utkání

Pavel Fedulov: Vyrovnaný zápas, můžu asi říct, že i docela povedený. Musíme pracovat nad proměňováním šancí, nemůžeme vyhrát, když nedáváme 5 tutovek. Jinak je vidět, jak se zlepšuje týmová hra, líbí se nám, že kluci dodržují úkoly, které od nás dostávají. Budeme pracovat dál, máme ještě tři a půl týdne na doladění veškerých věcích do zahájení ligy.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři