14.10.2016 20:00
Nový Bydžov
10:1
(4:0, 2:1, 4:0))
Nová Paka/Jičín
2.
Nový Bydžov, 14.10.2016 20:00

Stadion Nový Bydžov

Pařenica 40´Tomeš - Kuběna, Doskočil, Vlach, Suchánek, Postolka, Trejbal, Fiala, Moučka, Jebavý, Divišek, Hanus, Šubr, Škultéty, Udržal, Hnízdo, Kolman, Hudec, Šimůnek, Bradler

HC Nová Paka/Jičín

Brož - Bernard, Boček, Dvořák, Erben, Kazda, Kloutvor, Komárek, Lešák, Nedvěd, Prejs, Řeháček, Vrba
Branky a nahrávky: Šimůnek 4+2), Postolka 3+3, Suchánek 2+1, Fiala - Kazda (Kloutvor) . Rozhodčí: Votroubek - Antalík, Novák . Vyloučení: 6+OT (Postolka) : 7 . Využití: . V oslabení: . Diváci: 67 . Střely na branku: . Průběh utkání: 4:0, 4:1, 10:1 .
Domácí byli lepším týmem. Hostující hráče přečnívali ve všech dovednostech na všech postech. Proti výrazně starším hráčům neměl mladý kolektiv šanci. Převaha v osobních soubojích rozhodla. Tvrdými zákroky byli hosté od samého počátku nemilosrdně zastřašováni. Kryštof Prejs odehrál utkání po úderu do hlavy se sebezapřením. Viník obdržel pouze OT. Podobně na tom byl David Vrba a další. Hráčům patří poděkování, že utkání se sebezapřením odehráli. Snad se dokáží postupem doby adaptovat na juniorský hokej. Je velká škoda, že nebyla provedena reorganizace soutěží, kdy bylo na stole před finálním schválením rozdělení krajských soutěží na dvouleté kategorie mladšího dorostu, staršího dorostu a juniorů. Takto nastupujeme až o pět let starším hráčům.
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři