13.02.2022 15:00
Bílina
2:3 pr.
(1:2, 0:0, 1:0 – 0:1)
Nová Paka
35.
Bílina, Zimní stadion, 13.02.2022 15:00

HC Bílina

Mikhailov (Kuchař) – Urban (C), Kučera, Záruba, Rubleu, Druxa, Nerad, Šefl, Běhula – Zdeněk, Romanov, Uher, Daniel, Čermák, Kolíček, Mašek (A), Fábry, Kubinčák, Konášek, Jouza Trenér: Miroslav Kanis

BK Nová Paka

Krinwald (Ševců) – Suvorov, Filip, Leder, Eklund, Iakhanov, Šípek – Hnik (A), Popov, Dlask, Krsek, Parshakov, Malík (C), Poppel, Najman, Foerster, Nezbeda (A) Trenér: Aleš Půlpán

Branky a nahrávky: 1. Kubinčák (Zdeněk), 44. Čermák (Kubinčák, Urban) – 4. Nezbeda (Parshakov), 19. Malík, 62. Parshakov (Nezbeda, Najman)

Rozhodčí: Valda – Goltsch, Pěkný

Vyloučení:5:6

Diváci: 65

O nedělní packé výhře rozhodlo prodloužení

Draci nedělní utkání začali zostra a hned během první minuty vstřelili branku. Packý tým se však nedal první brankou od soupeřů zastrašit a právě Nezbedu namotivovala na tolik, že se mu podařilo skóre vyrovnat na 1:1. Dostáváme se do oslabení, Iakhanov dostal trest za vrážení na mantinel. Draci ale našeho prvního oslabení nevyužili. Další bod byl opět náš, autorem branky byl bez asistence Malík.

V 23. minutě si odseděl Popov trest za vysokou hůl. Stejně tak Dlask za sekání. Draci a ani my jsme nevyužili žádné přesilové hry. V druhé třetině tak nepadl ani jeden puk do sítě, náš tým si tak stále držel rozdíl jedné branky.

Začátkem třetí dvacetiminutovky byl na trestnou lavici poslán Parshakov za hákování. Draci tentokrát přesilové hry využili, srovnali tak rozdíl jedné branky. Další přesilovou hru pro Draky vytvořil Najman, který si odpykal trest za podrážení. Ani jeden z týmů však nedokázal vyrovnané skóre změnit. Poslední třetina tedy skončila vyrovnaně a to 2:2. Bylo nutné prodloužení.

Výhru nám v nedělním utkání zajistil Parshakov, a to hned v první minutě prodloužení. Asistenci mu poskytli Nezbeda a Najman.

Ohlasy po utkání

Fedulov: V Bílině se vždycky těžko hraje, řeknu že jsem rád i za 2 body. když jsme jasně nahráli na 3. Celou sezónu máme problém s využitím šancí, zase jsme neproměnili tolik tutovek… Herně to byl dobrý zápas, musíme na to navázat utkáním ve středu. Chceme ještě zabojovat aspoň o 5.místo, jsem si jistý ze jsme si to zasloužili

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři