22.01.2022 17:30
Most
7:2
(2:1, 1:0, 4:1)
Nová Paka
33.
Most, A-BENET Arena, 22.01.2022 17:30

Mostečtí Lvi

Kubík (Hosnedl) – Urbánek, Havlůj (C), Šesták, Fučík, Steinocher, Hoffmann – Kýho (A), Písařík, Procházka – Smolka, Řehoř, Mical – Stříbrný, Šimeček, Nedrda (A) – Böhm, Dohnal, Drašar Trenér: Vladimír Machulda

BK Nová Paka

Krinwald (Ševců) – Jonáš, Eklund, Suvorov (C), Najman, Komarov, Leder – Kerekanič (A), Dvořák (A), Krsek – Malík, Parshakov, Popov – Poppel, Rozanov, Foerster Trenér: Pavel Fedulov
Branky a nahrávky: 1. Smolka (Mical, Šesták), 3. Písařík (Kýhos), 39. Nedrda (Šimeček, Stříbrný), 43. Stříbrný (Řehoř), 54. Řehoř (Smolka), 55. Nedrda (Šimeček, Stříbrný), 59. Böhm (Stříbrný, Písařík) – 16. Leder (Najman), 60. Rozanov (Popov) Rozhodčí: Battěk – Gabriel, Dědek Vyloučení: 10:9 V oslabení: Diváci: 241

Paka si z Mostu odnáší prohru 7:2

Mostečtí začali pěkně zostra. První třetina začala neskutečným kolotočem Mosteckých lvů. První minuta zápasu ani neskončila a Lvi vstřelili první branku. Bylo zřejmé, že Lvi jsou na svém ledě, byli dnes ve formě a využívali každé minuty, zatímco pačtí hráči nevěděli, kde jim hlava stojí. Lvům se podařilo i ve třetí minutě dopravit další puk do naší branky. Tým domácích Lvů vedl o dva góly. Pace se přestal líbit náskok domácích, proto se naši hráči usadili v útočném pásmu, ale moc dlouho se tam neudrželi. Po dlouhých 15 minutách se Pace podařilo dostat puk soupeřům do sítě. Autorem byl Václav Leder. Náskok Lvů tak klesl na 2:1. V posledních minutách se domácí hráči už viděli v kabině, přestali úplně bruslit, ale ani téhle šance jsme nestihli dostatečně využít.

Druhá třetina nám přinesla nudný hokej, kdy to chvílemi vypadalo jako na veřejném bruslení. Přesto ale byla aktivní. Vyloučení přibývalo na obou stranách, branek ovšem ne. Dvouminutovou čekačku schytal Poppel v packém dresu za držení hole. Zanedlouho zvoní tyč za Romanem Krinwaldem po střele Jakuba Procházky. Naštěstí to byla jen tyč. Chvilku není znát, kdo hraje v přesilovce. V 32. minutě zůstal na ledě ležet jeden z hráčů, proto byla hra pozastavena. Vítězslav Nedrda z týmu domácích měl takového času, že stačil vzít puk, objet celou branku a zakončit druhou třetinu gólem.

Třetí třetinu nám okořenili až nechutné bitky, ale padali i branky. Mosteckým se podařilo vstřelit další puk do naší branky. Ten skóre změnil na 4:1. Jaroslav Dvořák se snažil, co mohl, ale podařilo se mu pouze rozezvonit tyč. Krásnou akci předvedl domácí Ivan Řehoř a skóre zvýšil na 5:1. A za minutu nám v brance skákal další puk od domácích. Osobní trest do konce utkání schytali Kerekanič a Urbánek. Dvě minuty do konce dnes znamenaly mnoho. Lvi opět vstřelili branku. Mark Rozanov se rozhodl domácím poslední branku vrátit a snížil skóre na 7:2. Před samým koncem si šli sednou na trestnou lavici Popov a Najman.

Ohlasy po utkání

Fedulov: Stav neodpovídá průběhu utkání. Nahráli jsme na víc gólů a dostali jich nějak moc a všechno po našich chybách. Most je zkušený tým, nelze je pustit do šance, hned za to trestají. My navíc ty šance pro ně vytváříme sami. Musíme zlepšit zakončení a přesilovou hru, tím se posuneme nahoru.

Půlpán: Nevyšel nám vstup do zápasu a už po třech minutách jsme prohrávali o dvě branky. Od desáté minuty už byla hra vyrovnaná. Druhá třetina od nás takticky sehrana výborně, ale naše koncovka je špatná. Vypracovali jsme si několik vyložených šancí, ale soupeř nám dal školení v produktivitě. Výsledek rozhodně neodpovídá předvedené hře.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři