02.02.2022 18:00
Hronov
3:2
(1:1, 1:0, 1:1)
Nová Paka
32.
Hronov, Zimní stadion, 02.02.2022 18:00

HC Wikov Hronov

HC WIKOV Hronov: Pavlíček (Borovička) – Kynčl, Romanov, Degtěrev, Mikulec, Sýkora, Exner (C), Pavelka – Nazarov, Bucek, Duchan, Lavrenov, Moník, Kozák (A), Hašlar, Janda, Lebedkin, Šlaicher, Matouš (A) Trenér: Martin Táborský

BK Nová Paka

BK Nová Paka: Ševců (Krinwald) – Kotyza, Eklund, Leder, Jonáš, Suvorov, Filip, Komarov, Jachanov – Malík (C), Najman, Krsek, Popov, Kerekanič, Nezbeda (A), Paršakov, Hnik (A), Poppel, Dlask, Foerster Trenér: Pavel Fedulov

Branky a nahrávky: 4. Duchan (Romanov, Nazarov), 23. Kynčl (Sýkora, Lebedkin), 55. Lebedkin (Lavrenov, Moník) – 19. Krsek (Hnik), 46. Malík (Hnik, Foerster)

Rozhodčí: Kraval – Gregar, Hlinka

Vyloučení: 5:11

V oslabení:

Diváci:

Středeční zápas pro packé hokejisty skončil neúspěchem. Hronov zvítězil 3:2

V prvních sekundách jsme se dostali do útočného pásma a vypadalo to, že jsme do dnešního zápasu vstoupili naplno. Už od samého začátku pačtí hokejisté působili aktivnějším dojmem, ale i přesto první branku vstřelil Hronov. Snažili jsme se o vyrovnání, několikrát jsme i před Pavlíčkem vystřelili, ale ten si vždy dokázal poradit. Foerster schytal dvouminutový trest za hákování a tím se packý tým dostal do oslabení. Přesilovku jsme však zvládali dobře. Když už se naše početní nevýhoda začala krátit, byl vyloučen Komarov. Hráli jsme tak pouze ve čtyřech. V závěru první třetiny skóre vyrovnal Krsek v packém dresu.

Do druhé dvacetiminutovky Jonáš vstoupil s osobním trestem do konce utkání. Domácí celek strhl opět vedení na svou stranu a hronovský hráč Kynčl tak vstřelil branku. Veškeré další pokusy, které letěly na našeho brankáře, byly zneškodněny. Dostali jsme se do dvou skvělých šancí, bohužel jsme je nevyužili. Akce byla vidět na obou stranách, ale oba gólmani byli ve svých brankovištích pozorní a neinkasovali. Druhá třetina tak skončila lépe pro Hronov a to skórem 2:1.

Byl vyloučen Jakub Exner a Hronov tak musel čelit naší přesilovce. Protivníci se neubránili, těsně před koncem přesilovky Paka vstřelila branku. Díky Malíkovi jsme dohnali jednobrankové manko. Byl vyloučen Malík a Suvorov. Hronov pohotově využil přesilové hry čtyři na tři a potřetí tak v utkání vede. Branku střelil domácí hráč Lebedkin. Před koncem zápasu jsme zkusili štěstí se šesti bruslaři v poli a bez brankáře, ale ani tak jsme už skóre nedohnali. Hronov si dnes nechal tři body za výhru 3:2.

Ohlasy po utkání

Půlpán: Zápas jsme prohráli, protože neproměňujeme vyloženě šance. Naši střelci se v koncovce trápí. Všichni hráči, ale dali do zápasu maximum a patří jim za to velká pochvala. Bojujeme dál a boj o play of pokračuje. Stále je o co hrát Fedulov: Bylo to utkání víc než za 6 bodů a bohužel nebylo férové. Všichni diváci, kteří byli přítomni na zimáku, vědí o čem mluvím. Na náš tým jsem pyšný, hráli a bojovali do konce, nikdo to nevzdal. Mohli jsme vyhrát i přes to že jsme půlku 3.třetiny odehráli ve třech. Bohužel jsme nevyužili své šance, kterých jsme vytvořili hodně.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři