08.01.2022 17:00
Nová Paka
3:5
(1:1, 1:3, 1:1)
Bílina
28.
Nová Paka, Zimní stadion, 08.01.2022 17:00

BK Nová Paka

Krinwald (Kundrík) – Jachanov, Filip, Leder, Fišar, Najman, Komarov – Paršakov, Rozanov, Krsek, Nezbeda (A), Janda, Kerekanič, Popov, Dvořák (A), Hnik (C), Foerster. Trenér: Pavel Fedulov

HC Bílina

Michajlov (Kuchař) – Kučera, Urban (C), Delmarche, Nerad, Šefl, Druxa – Cyganov, Bobrov, Daniel (A), Uher, Ljutov, Fábry, Mašek (A), Konášek, Kubinčák, Zdeněk, Jouza. Trenér: Tomáš Mareš
Branky a nahrávky: 2. Janda (Dvořák, Foerster), 32. Dvořák, 57. Dvořák (Hnik, Foerster) – 7. Konášek (Kubinčák, Šefl), 22. Daniel (Urban), 27. Konášek (Kubinčák), 36. Jouza (Zdeněk), 48. Jouza (Zdeněk) Rozhodčí: Vyštejn – Kettner, Kurtin Vyloučení: 3:5 V oslabení 0:0 Diváci: 282

Zápas proti HC Draci Bílina končí pro Paku prohrou 3:5. Dvořák ale bodoval.

Ani jistota na novopackém ledu naše hokejisty nedovedla k vítězství. I přes vysokou snahu o dorovnání a skvělou práci útočníka Dvořáka se BK Nová Paka nepodařilo zdolat mužstvo z opačného konce tabulky HC Draci Bílina.

V úvodních vteřinách je znát suverénnost našeho týmu na novopackém ledě, v druhé minutě vstřelil branku Janda za asistence Dvořáka a Foerstera. Draci z Bíliny si ale puk ve své síti nenechají dlouho líbit, hostující Konášek vyrovnává na 1:1. V první třetině schytali Draci celkem dvě vyloučení a Paka si odseděla dvě minuty za krosček.

Zásluhou Daniela se hostující tým dostává v oslabení do vedení. Daniel je autorem branky, která skóre mění na 1:2. Draci nabírají na síle a v packé brance se ocitá další puk od Konáška. hostující tým vstupuje do druhé třetiny výrazně lépe než Paka. Zanedlouho využívá samostatný nájezd Dvořák, trefuje se pukem do branky hostů a mění stav na 2:3. Hostující tým se nenechá zastrašit a zvyšuje na rozdíl dvou branek. Branku trefil Jouza s pomocnou asistencí Zdeňka. Skóre je nyní 2:4. Před koncem druhé třetiny Janda v dresu Paky dostává dvě minuty za zdržování hry / vystřelení puku mimo hrací plochu.

Do třetí třetiny vstoupil znovu lépe hostující tým. I v poslední dvacetiminutovce navyšuje na rozdíl tří branek Jouza. Opět s asistencí Zdeňka. V posledních minutách je snaha o dorovnání skóre vysoká. Podařilo se nám dostat poslední puk do sítě hostů, dopravil ho tam Dvořák, který následně dostal vyloučení za sekání. Zápas končí 3:5 pro Draky z Bíliny.

Ohlasy po utkání

Pavel Fedulov: Nejsem vůbec s výsledkem spokojený... Přišlo mi, že někteří naši hráči zápas vyhráli ještě v pátek. Nespokojen jsem jak s hrou všech našich obránců tak i většinou útočníků. Tvoříme gólové šance a nic z toho nevyužijeme. Místo závěrečné střely vymyslíme nahrávku... Když střílí na bránu bek nemáme hráče, který bude clonit gólmana... Jasně že před brankou to bolí, ale bez toho ty góly nespadnou. Něco vynikajícího v špatném smyslu, tak to byla hra našich obránců. Špatné rozhodnutí při nahrávce, při založení útoku, pomalý přístup k jejich útočníkům, pasivní hra u nás v pásmu, hlavně před naší brankou. I když jsme soupeře skoro o 2krát přestřelili (48-26 na střely), realizace šance u nás byla tragická... Musíme ten zápas zahodit za hlavu a začít od nuly. Mají se vrátit nemocní a zranění hráči, takže do Jablonce pojedeme pro 3 body!

Aleš Půlpán: Těžko se mi utkání hodnotí. Nabádali jsme kluky, aby se vyvarovali podcenění soupeře a šli do zápasu naplno. Ačkoliv jsme byli aktivnější, nepovedlo se nám bodovat. Ale to je minulost. Musíme se připravit na další zápas. Je o co hrát!

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři