27.10.2021 18:00
Nová Paka
2:5
(1:2, 0:1, 1:2)
Hronov
11.
Nová Paka, Zimní stadion, 27.10.2021 18:00

BK Nová Paka

Vacek (Malyshev) - Komarov, Hroudný - Jonáš, Serov - Filip, Leder - Malík, Hnik, Foerster - Krsek, Nezbeda, Paršakov - Petrov 20´Šípek, Kerekaniš, Netušil - Klíma, Pushkov

HC Wikov Hronov

Nečas (Ševců) - Heligr, Degterev, Kynčl J., Sýkora, Exner, Romanov, Lavrenov, Moník F., Matouš, Nazarov, Kloz, Tyurin, Šlaicher, Duchan, Kozák, Kučera
Branky a nahrávky: 3:04 Paršakov (Netušil, Nezbeda), 51:45 Šípek (Netušil) - 2:07 Lavrenov (Degterev, Tyurin), 3:34 Kozák (Moník F.), 25:37 Exner (Sýkora), 54:09 Moník F. (Exner), 54:21 Lavrenov (Duchan) . Rozhodčí: Zeliska - Kettner, Štěpánek . Vyloučení: 9:7 . Využití: 1:1 . V oslabení: 0:0 . Diváci: 291 . Střely na branku: 28:33(6:10, 12:17, 10:6) . Průběh utkání: .
Utkání přineslo souboj týmů sousedících v tabulce. Hostující tým si po zásluze připsal důležité tři body.

Tým Hronova získal od samého úvodu rychlým pohybem a kombinacemi převahu. Uzamkl svého soupeře v jeho třetině a útočil tak dlouho dokud nevstřelil úvodní branku. Domácí dokázali rychle kontrovat a vyrovnat v přesilové hře, když útočící Nezbeda rozehrál kombinaci přes Netušila na Paršakova, který dokázal výborného nečase překonat a vyrovnat. Hosté pokračovali v útočném tlaku a zanedlouho své vedení získali zpět.

Ve druhé třetině měli domácí hokejisté mnoho vyloučených hráčů, ale hosté trestali pouze jednou.

V poslední třetině se domácí hráči velmi zlepšili. Získali územní převahu. Nabídku Netušila do úniku využil snížením na rozdíl jediné branky Lukáš Šípek. Domácí zvyšovali úsilí o vyrovnání, Stále častěji pobývali v útočné třetině. V dlouhém souboji v levém útočném rohu vznikla šarvátka. Oba týmy byli oslabeni o jednoho hráče. Domácí v této části vyrobili zbytečné chyby, kterými nabídli soupeři brankové šance. Nejprve dokonali únik tři na jednoho a poté využili chybu domácího obránce a rozhodli o utkání. Domácí se připravili o lepší výsledek vlastními chybami.

Ohlasy po utkání

Fedulov (BK): Musíme uznat, že soupeř byl lepší. Jednoduché chyby našich hráčů a lídrů týmu nedali možnost odehrát normální zápas. Ztráty puku na své útočné modré čáře, nezodpovědná hra do obrany, špatné střídání ... Vypadalo to víc jako utkání žáků než utkání dospělého týmu. Musíme jít dál, pokračovat v budování týmu a zlepšovat naši hru.

Aleš Půlpán (BK): Dneska byl Hronov lepším a disciplinovanějším týmem. Bohužel se nám nepodařilo navázat na dobré výkony z předešlých utkání. Musíme nastartovat a vrátit se k naší hře.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři