06.11.2022 17:00
Nová Paka
3:0
(0:0, 1:0, 2:0)
Nový Bydžov
11.
Nová Paka, Zimní stadion, 06.11.2022 17:00

BK Nová Paka

Mahdal – Leder, Junek, Pour, Vrba, Suvorov, Kotyza – Bon, Rossokha, Hnik, Bondar, Kindyshev, Fedulov, Horyna, Hric, Fišar, Nevyhoštěný.

Stadion Nový Bydžov

Veselý – Muška, Novák, Hroudný, Matějíček, Brotánek, Bezděk – Němec, Postolka, Procházka, Zmítko, Jebavý, Černý, Hlaváček, Pilný, Chára, Teplý.
Branky a nahrávky: 34:32 Hnik (Bondar; 5/5), 42:03 Nevyhoštěný (Horyna, Kotyza; 5/4), 53:58 Bondar (Kindyshev, Hnik; 5/5). Rozhodčí: Figer – Boček, Brož. Diváci: 198. Vyloučení: 5:5. Využití: 1:0. Střely na branku: 34:49. Průběh utkání: 3:0.
Jedeme na vítězné vlně dál! K dnešnímu těžkému vítězství 3:0 přispěl bezchybný výkon Michala Mahdala, zodpovědný přístup všech hráčů a tři nekompromisní trefy do soupeřovy brány!

Dlouhé minuty jsme v úvodu utkání viděli převahu hostujícího týmu. Hosté se prezentovali skvělým výkonem a vynikající podporou skvělého gólmana Fandy Veselého. Domácí se postupně dostávali do výkonu a krok za krokem vyrovnávali hru.

Ve druhé třetině tempo hry nepolevovalo. Dle výkonu obou gólmanů to vypadalo, že branky padnou snad až v trestných stříleních, ale necelých šest minut před koncem druhé části poslal kotouč obloukem z obranného pásma Semyon Bondar. Tenisový lob převzal na útočné modré Fanda Hnik a přehnal se přes hostujícího Matějíčka jak uragán. Blafák dokonal vítěznou brankou.

Ve třetí třetině se bojovalo urputně dál. Diváci si přišli na své. Mnoho skvělých hokejových momentů přivedlo tribuny k děkovným potleskům. V úvodu poslední třetiny měli domácí výhodu početní převahy. Druhá řada domácích zamkla hosty z Nového Bydžova do pásma. Tlak byl vytrvalý a nakonec pečetěn druhou brankou z hole Michala Nevyhoštěného. Radost vytryskla v celé hale. Tak domácí chtěli zvítězit, že snaha byla vygradována k absolutnu. Pečeť vítězství přinesla první lajna v čele s Fandou Hnikem, který vybojoval kotouč za brankou Veselého a jeho nabídka Bondarovi přinesla hbitou střelu pod pravou rukou Veselého. Kotouč se k radosti publika třepotal v bydžovské kleci potřetí. Utkání dovedli domácí s nulou na svém kontě díky senzačnímu výkonu Michala Mahdala.

Ohlasy po utkání

Pavel Fedulov: Vyřešili jsme gólmany. Máme dva skvělé. Tým hrál výborně. Jsem spokojen. Do nadstavby s Pardubickým krajem máme ale stále mnoho práce. Ten Pardubický kraj může být kvalitnější. Nemůžeme si myslet, že budeme takto pokračovat.

Aleš Půlpán: Na ledě jsou hráči, kteří odvádějí neskonale černou práci, která není všemi diváky viděna. Pak jsou v týmu oblíbenci. To je tím, že má jméno a druhý o něho musí bojovat a být trpělivý. Náš gólman byl dnes jedničkou na celém place. Soupeř se v závěru snažil vystupňovat tempo hrou na dvě řady. Chvíli se mu to dařilo, ale nakonec se jejich hráč "utavili" a v samém závěru už neměli sílu na korekci výsledku.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři