21.09.2016 18:30
Nová Paka
3:1
(0:0, 1:1, 2:0)
Jičín
přát.
Nová Paka, 21.09.2016 18:30

BK Nová Paka

Abrahám (Brož) - Spal, Štěpán - Pour, Kulhánek 30´Havelka - Jebavý, V. Plecháč (Tegel) - Vondrlík, J. Kadeřábek, Šuvara - Zvolenský, Nádvorník, Hric - Hloušek, Krsek, P. Plecháč - (Augustin, Richter); trenér: Zvolenský, vd: Šmika

HC Jičín

Pivrnec (Beneš) - Chaloupka, Bým, Mikolášek, Soukup, Zörkler, Houser, Kollman, Nový, Chvalovský, Žďárský, Vondráček, Boček, Borovec, Němec, Kysela; trenér: D. Pletka, vd: Jebavý
Branky a nahrávky: 22:49 Radek Krsek (Karel Hloušek), 40:16 Jan Vondrlík (Jan Kadeřábek, Jakub Šuvara), 47:17 Tibor Hric (Petr Zvolenský) - 25:14 Zdeněk Borovec ( Martin Houser, Vojtěch Němec) . Rozhodčí: Pahulák - Karlík, Novák . Vyloučení: 6 : 6 . Využití: 0 : 0 . V oslabení: 0 : 0 . Diváci: 79 . Střely na branku: 41 : 24 (13:7, 7:10, 21:7) . Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1 .
Utkání okresních rivalů přineslo atraktivní hokej. V utkání nebylo hluchých míst. Hra měla spád a bylo na obou týmech vidět, že se do soutěže náležitě dobře připravují. Domácí měli převahu v úvodu první třetiny. Hra se postupně vyrovnala. Na nejistého Pivrnce nedokázali domácí najít recept. Postupem hry jej rozchytali a měli s ním nakonec mnoho starostí, aby jej překonali. Mírnou převahu domácí využili krásnou premiérovou brankou v novopackých barvách odchovance Radka Krska do levého Pivrncova růžku, hrajícího za sousední druholigové Vrchlabí. Jenže hosté vyrovnali Borovcem, čímž získali mírnou převahu v druhé třetině. Domácí svůj výkon vystupňovali v poslední třetině, kde zcela bezpochyby svého soupeře přehráli a zaslouženě získali první okresní skalp v této sezóně! Excelování domácích v poslední třetině odstartoval kapitán Honza Vondrlík, když využil kombinaci první řady a zavěsil vítězný gól. Šance střídaly šance a i když góly moc nepadaly, utkání bylo vygradované a velmi pohledné. Pojistku domácím vystřelil Tibor Hric svoji "šablonovitou" střelou z plné jízdy. Pěknou akci zakončoval Tomáš Nádvorník, "ale" jen do tyče.

Ohlasy po utkání

Zvolenský: Poslední utkání s Lomnicí nic neřešilo. Přineslo jasný směr zvýšených tréninků, který kolektiv hráčů akceptoval a dnes již bylo vidět, že to někam směřuje. Máme před sebou v rychlém sledu další těžké přípravné utkání, ve kterých dostanou příležitost další hráči a brankáři. Pletka: V Turnově jsme byli jasně lepší, ale zradila nás koncovka. Dnes jsme narazili na dobře složený a připravený domácí tým. Bylo to kvalitní utkání, které ukázalo, že letošní výkonnost našeho týmu bude lepší než v minulé sezóně.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři