25.02.2024 18:00
Chrudim
2:4
(1:0, 1:3, 0:1)
Nová Paka
1.
Chrudim, Zimní stadion, 25.02.2024 18:00

HC Chrudim

D. Cvrček – Felcman, Hrdlička, Hybeš, Pilař, Pazdera, M. Dvořák, Linhart – Dobiáš, Polák, Plch, Kostka, Turčáni, Brožek, D. Cvrček, Kubíček, Novák, Hebek, Formánek, Pavlík.

BK Nová Paka

Krinwald – Had, Vrba, Suvorov, Kotyza, Najman, Šípek, Klust – Trejbal, J. Dvořák, Nezbeda, Strnad, Nevyhoštěný, Malík, Foerster, Hnik, Brokeš, Hric.
Branky a nahrávky: 04:33 Linhart (Dobiáš, Novák; 5/4), 38:14 Hebek (Hybeš; 5/5) – 29:36 Nevyhoštěný (Had, Hnik; 5/5), 38:29 Najman (Kotyza, Nezbeda; 5/5), 39:34 Nevyhoštěný (Suvorov, Had; 5/5), 46:16 J. Dvořák (Brokeš, Strnad; 5/4). Rozhodčí: Pilný, Havlík – Dalecký, Javůrek. Diváci: 203. Vyloučení: 8:11. Využití: 1:1. Střely na branku: 2:4. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:4.
Úspěšný vstup do play- off mají za sebou na ledě soupeře naši hokejisté. Utkání přineslo dramatickou podívanou. Hra byla na hranici velké bojovnosti z obou stran. Díky čtveřici rozhodčích se podařilo udržet hráče ve sportovním duchu. Nedošlo k rvačkám a za přílišnou snahu v osobních soubojích byli vylučování.

Do vedení se dostali domácí díky nechytatelné bombě Linharta od modré v přesilové hře. Domácí byli spíše lepším týmem v této části.

Hosté srovnali krok ve druhé třetině. V polovině utkání srovnal skóre Michal Nevyhoštěný po asistencí Petra Hada a Fanda Hnika. Domácí se necelé dvě minuty před koncem této třetiny dostali do vedení po chybě Nové Paky na obranné modré. Překvapivý a nečekaný atak úspěšně zakončil Hebek po přihrávce Hybeše. Za patnáct vteřin vyrovnal Jiří Najman po asistencích Honzy Kotyza a Lukáše Nezbedy. Dvacet šest vteřin před koncem třetiny, chybující hráč Michal Nevyhoštěný, při brance Chrudimi, dostal hosty do vedení trefou do levého růžku. Domácí mohli srovnat po závaru u Krinwaldovi branky tři vteřiny před odchodem do kabin. O dramatické události nebyla nouze./p>

V poslední třetině pokračovali hosté v dobrém výkonu. Byli lepším týmem. Vyloučení domácího Formánka využil Jarda Dvořák k navýšení vedení. Využil přihrávku Tomáše Brokeše. Asistencí se podílel na brance Vojta Strnad. Pak už hráli hosté téměř do konce utkání oslabení. Dvě téměř dvouminutové dokonce ve třech hráčích. Obětavou a zarputilou obrannou hrou podpořenou výtečným výkonem Romana Krinwalda si nenechali dát kontaktní branku. Dvoubrankové vedení dotáhli do úspěšného konce a získali výhodu vedení 1:0 v sérii hrané pouze na dvě vítězná utkání.

Příští utkání se hraje na ZS Nová Paka ve středu dne 28. 2. 2024 od 18:00
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři