06.03.2024 18:00
Nová Paka
1:2
(0:0, 1:1, 0:1)
Nové Město nad Metují
2.
Nová Paka, Zimní stadion, 06.03.2024 18:00

BK Nová Paka

Krinwald – Najman, Kotyza, Suvorov, Šípek, Vrba, Had, Klust – Strnad, Hnik, Nevyhoštěný, Malík, Dvořák, Hric, Trejbal, Brokeš, Nezbeda, Foerster.

TJ Spartak Nové Město nad Metují

Čáp – Velinský, Pohl, Mert, Dufek, Burdych, Kubišta – Bucek, Reichmann, Vanát, Morong, Prouza, Šťastný, Bureš, Řehák, Černý, Řezníček.
Branky a nahrávky: 26:28 Najman (Strnad, Suvorov; 5/4) – 29:55 Bureš (Prouza, Burdych; 5/5), 50:08 Černý (Pohl, Čáp; 5/4). Rozhodčí: Petr, Veinfurter – Brož, Roischel. Diváci: 268. Vyloučení: 4:4. Využití: 1:1. Střely na branku: 1:2. Průběh utkání: 1:0, 1:2.
Čtvrté utkání Nové Paky v tomto ročníku s Novým Městem nad Metují skončilo znovu prohrou. V domácím prostředí vždy o jednu branku. Na ledě Nového Města vždy o více branek. Tým Nové Paky má téměř nulové šance na postup do finále. V pátek má na ledě Nového Města poslední možnost.

V první třetině byli domácí aktivnější a lepším týmem, ale branku hájenou Pepou Čápem nedali. Ve druhé třetině se konečně dostali do vedení střelou od modré Jirkou Najmanem, ale to bylo pro toto utkání vše. Hosté snížili v polovině utkání. Předtím nedali trestné střílení po chybě domácího útočníka na útočné modré, kdy faulem zachraňoval Jiří Najman. Hosté se dostali ještě dvakrát do sólového úniku, ale tentokrát domácí Roman Krinwald všechno pochytal. Druhá část druhé třetiny vyzněla herně lépe pro hosty, ale třetí už byla opět v režii domácích. Jenž chybělo útočníkům domácích štěstí a také umění být ve správný čas na správném místě a také scházelo více odvahy a především hlad a touha po vítězství.

Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři
Hlavní partneři